Stranger Things: 2e trailer 80’s supernatural Netflix-serie

Lees hier onze recensie: Stranger Things seizoen 1.
Netflix heeft vandaag de tweede trailer en officiële poster vrijgegeven van de Netflix Original Stranger Things, die vanaf 15 juli exclusief en wereldwijd beschikbaar is. De serie is een hommage aan de supernatural cult classics van de jaren ’80, en vertelt een coming of age verhaal over drie jongens die een wereld induiken waar gevaar altijd op de loer ligt.

Stranger Things - Trailer 2 - Netflix [HD]

Hawkins, Indiana – 1983. Een onschuldige avondje Dungeons and Dragons spelen neemt een dramatische wending voor een groepje jonge vrienden als groepslid Will Byers onder zeer verdachte omstandigheden in het niets verdwijnt. Al snel raakt het kleine stadje compleet in de ban van samenzweringstheorieën over de vermissing van de jongen. Will’s moeder (Winona Ryder) begint samen met de lokale autoriteiten een zoektocht naar haar zoon en ontdekt een reeks van mysteries met geheime overheidsexperimenten, bovennatuurlijke gebeurtenissen en een vreemd meisje dat onmenselijke krachten lijkt te bezitten. Ook de beste vrienden van Will zetten alles op alles om hem terug te vinden, en belanden hierdoor in angstaanjagend spannende situaties.
stranger-things-keyart
In de cast zien we Winona Ryder (Joyce Byers), Matthew Modine (Dr. Brenner), David Harbour (Chief Hopper), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Natalia Dyer (Nancy Wheeler). De kinderen worden gespeeld door Millie Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), and Gaten Matarazzo (Dustin Henderson).

Creators, scenarioschrijvers en producenten van de serie zijn The Duffer Brothers (Wayward Pines), in samenwerking met producent Shawn Levy (Night at The Museum), en Dan Cohen (Story of Your Life).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Stranger Things: 2e trailer 80’s supernatural Netflix-serie”

Plaats een reactie