Vervolg vampierdagboeken van L.J. Smith sneller vertaald

Het eerste boek Nightfall van de trilogie Vampire Diaries The Return van L.J. Smith wordt 10 mei 2011 in het Nederlands uitgebracht door uitgeverij De Boekerij. De Nederlandse titel zal Duisternis zijn.

De serie Vampire Diaries The Return is in 2010 in het Engels uitgekomen, het derde en laatste deel is afgelopen maart pas uitgekomen. Deze boeken zijn dus een stuk sneller vertaald. Het verhaal gaat verder waar de originele quatrologie met het laatste deel eindigde.

De Vampire Diaries quatrologie is vorig jaar in twee omnibussen in het Nederlands verschenen. De originele boeken zijn al in de jaren ’90 geschreven door L.J. Smith. De televisieserie Vampire Diaries is lichtjes gebaseerd op deze quatrologie.

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

1 gedachte over “Vervolg vampierdagboeken van L.J. Smith sneller vertaald”

  1. De boeken van the vampire diaries zijn echt de max. ik heb ze al alledrie gelezen. maar ik vraag me af of er nog een vervolg komt op de derde.

    Beantwoorden

Plaats een reactie