V/H/S krijgt een reboot: V/H/S 94

V/H/S krijgt een vierde deel: V/H/S 94. Deze nieuwe film zal anders worden dan de andere films uit de reeks, want dit keer gaat het om een reboot.

V/H/S is een horroranthologiereeks bedacht door regisseur, schrijver en producent David Bruckner. De originele film werd in 2012 wisselend ontvangen, maar toch besloot een groep andere regisseurs de reeks door te zetten. In 2013 verscheen een tweede deel. In 2014 verscheen V/H/S: ViralIn 2016 kwam er ook nog een spin-off uit: Siren. Deze film was gebaseerd op Amateur Night, Bruckners korte verhaal uit de eerste V/H/S-film. Dat er pas na zes jaar weer een nieuw deel wordt uitgebracht is voor de Bruckner een reden om te spreken van een zogenoemde reboot. 

Lees op deze pagina onze recensie van V/H/S (2012)!

V/h/s 94 News Articles, Images, Videos & Clips and Reports

V/H/S 94 zal, in tegenstelling tot alle andere delen in de reeks, één lang verhaal vertellen aan de hand van een reeks mysterieuze videobanden. Wel zal de film worden geregisseerd door verschillende regisseurs. Dit keer zijn dat onder meer David Bruckner zelf, maar ook Simon Barret (You’re Next, The Guest), Timo Tjahjanto (The Night Comes for Us) en Chloe Okono (Slut). Er wordt nog gezocht naar meer regisseurs.

Brad Miska en Tom Owen (Bloody Disgusting), co-creators van de franchise, zullen in samenwerking met Studio 71 en Josh Goldbloom en Parinda Patel van Cinepocalypse Productions) de film produceren.

Over V/H/S 94 is verder nog niets bekend. Wel kunnen we inschatten de film waarschijnlijk over het jaar ”1994” gaat of 94 VHS-banden.

Ken jij de V/H/S franchise? Wat vond je de beste film tot nu toe?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie