Poster, trailers en video’s voor Halloween Ends, komt er na 45 jaar echt een einde aan de reeks?

Over een dikke week gaat Halloween Ends in premiere, het is het laatste deel van de nieuwe Halloween-trilogie die als officieel vervolg op het origineel uit 1978. Zal de filmreeks hier dan echt definitief mee eindigen? Misschien. Het zal zeker het einde van het verhaal van Lauri Strode betekenen. Vanaf 13 oktober kunnen we het beleven.

Vier jaar na de gebeurtenissen in Halloween Kills woont Laurie (Jamie Lee Curtis) bij haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en van Michael Myers is niks meer vernomen. Laurie is bezig met het schrijven van haar memoires. Tientallen jaren lang heeft Michael een schrikbeeld voor haar gevormd en haar leven beïnvloed, maar Laurie heeft eindelijk besloten om haar woede en angst los te laten en van het leven te genieten. Maar als een jonge man, Corey Cunningham (Rohan Campbell; The Hardy Boys, Virgin River), verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg. Laurie zal voor eens en altijd de confrontatie aan moeten gaan met het kwaad.

Halloween Ends | The Final Trailer

We zijn erg benieuwd naar dit deel. Halloween (2018) was een geweldige film en kreeg van mij 4 sterren. Halloween Kills (2021) kon mij niet bekoren, voelde echt als een tussendeel en kreeg slechts 2 sterren! Wat verwachten jullie van Halloween Ends?

Naast de ‘final trailer’ heeft Universal een flink aantal video’s gedeeld op haar Amerikaanse youtube.

The Final Reckoning

Halloween Ends - "The Final Reckoning"

The Final Battle

Halloween Ends - "The Final Battle"

Jamie’s Journey

Halloween Ends - "Jamie's Journey"

Halloween Ends draait vanaf 13 oktober in de Nederlandse bioscopen

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Poster, trailers en video’s voor Halloween Ends, komt er na 45 jaar echt een einde aan de reeks?”

  1. Hoe goed bedoeld ook, ik ga geen enkel filmpje hierboven bekijken. Ik laat me graag verrassen door dit laatste hoofdstuk in de Halloween sage. Ik heb de trailer al een paar keer in de bios gezien en elke keer als ik die paar pianonoten hoor, heb ik toch weer een beetje kippenvel 🙂
    Je hebt gelijk wat betreft het vorige tweede deel van de trilogie. Dat is wel vaker een probleem met de middelste film. Maar ik heb hem laatst weer bekeken en echt slecht is hij ook niet. Ik ben wel echt hyped over deze ‘endgame’ en hoop van ganser harte dat hiermee deze iconische filmreeks op een goede en mooie manier wordt afgesloten. Nog iets meer dan een week geduld!

    Beantwoorden

Plaats een reactie