In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

The Walking Dead – poster en behind the scenes

the walking dead posterOm ons nog meer naar de nieuwe zombiedramaserie The Walking Dead te doen verlangen, heeft AMC nieuw beeldmateriaal vrijgegeven. In deze video zowel beelden uit de serie als een blik achter de schermen met commentaar van de sterren en producers van The Walking Dead.

In de serie spelen Andrew Lincoln (Love Actually), Jon Bernthal (The Pacific), Sarah Wayne Callies (Prison Break), Laurie Holden (The Mist), en Emma Bell (Law & Order) een groep overlevenden, geleid door politieagent Rick Grimes, die opzoek zijn naar een veilig onderkomen na een grootschalige zombie apocalypse.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=a_hya6lddsI&fs=1&hl=nl_NL&rel=0]

Zoals Robert Kirkman (schrijver van The Walking Dead comics) zelf al zegt: Holy shit! did you guys see that stuff? Yes we did, en we kunnen niet wachten tot zesdelige de serie, die op Halloween in Amerika begint, ook naar Nederland komt.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

1 gedachte over “The Walking Dead – poster en behind the scenes”

Plaats een reactie

//