The Walking Dead seizoen 6: Daphne Deckers is een zombie

Daphne Dekkers ZombieVolgende week keert The Walking Dead terug in Nederland en België. De afgelopen 6 weken was de spinoff ‘Fear The Walking Dead’ namelijk niet legaal in de Benelux te kijken. Gelukkig gaat FOX wel gewoon door met seizoen 6 van ‘The Walking Dead’.

Daphne Deckers als zombie

Presentatrice en schrijfster Daphne Deckers is voor Veronica Magazine getransformeerd tot zombie. De nieuwe editie met de volledige fotoshoot ligt morgen in de winkel. Hier alvast een preview en een filmpje.

Make-up artiest Barbara van Munster (de vaste grimeur van het programma de TV Kantine) heeft ervoor gezorgd dat het lijkt alsof Daphne rechtstreeks is weggelopen uit ‘The Walking Dead’. Fotograaf Nick van Ormondt heeft alle fasen van de zombificatie vastgelegd. Daphne: “Tijdens de eerste foto liep er een straaltje bloed uit mijn oor naar beneden op mijn witte jurkje. Daar kreeg ik echt een wegtrekker van: oh my god, er drupt bloed uit mijn hoofd! Een soort mindfuck. Het uiteindelijke resultaat ziet er nog veel erger uit, enorm bloederig en weggevreten, maar het voelde niet raar.”

Daphne Deckers wordt levende dode uit The Walking Dead - Veronica Superguide

The Walking Dead seizoen 6

In seizoen 6 leert de groep dat als je tot de levenden behoort, je meer verantwoordelijkheid hebt dan alleen maar te overleven.
We beginnen met een snelle terugblik op de vorige seizoenen:


In het zesde seizoen gaat de strijd om het leiderschap tussen Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Morgan Jones (Lennie James) verder in Alexandria.

Het nieuwe seizoen bevat ook een aantal nieuwe verhaallijnen, de makers zullen daarom in het begin van het seizoen werken met wat flashbacks om zo nieuwe personages makkelijker in te kunnen leiden.

En natuurlijk meer Daryl Dixon (Norman Reedus):

‘The Walking Dead’ seizoen 6 begin volgende week maandag om 12 oktober 22:00 uur op FOX. Het seizoen zal halverwege na 8 afleveren een korte pauze nemen en keert dan ergens in februari terug.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Walking Dead seizoen 6: Daphne Deckers is een zombie”

Plaats een reactie