Alles over Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest

World of Darkness fans moesten tot een jaartje ofzo geleden het nog doen met hun tabletopsessies en de zoveelste replay van Vampire: the Masquerade – Bloodlines. Maar nu komen de nieuwe projecten van het welbekende horror role-playing systeem wel heel hard als paddenstoelen uit de grond geschoten.

We hadden al de trailer van Bloodlines 2 en het in 2019 uitgebrachte Vampire: Coteries of New York. Toen kwam de aankondiging van Swansong en de onlangs verschenen trailer van Werewolf: Earthblood. Nu komt kleine game studio Different Tales met een hoop nieuwe informatie over hun nieuwe titel Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest.

De game is begonnen als passieproject door een kleine groep getalenteerde gameontwikkelaars die eerder werkten aan The Witcher en hun eerste eigen game Wanderlust: Travel Stories. Net zoals Wanderlust wordt Werewolf ook een ‘interactive fiction’ game.

Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest zal zich af gaan spelen in de donkere en eeuwenoude bossen van midden-Europa. De speler zal de rol aan gaan nemen van Maia die naar Polen is afgereisd om meer te leren over haar familie. Naarmate het verhaal vordert komt ze achter duistere geheimen over de laatste stukken wildernis in Europa. Werewolf belooft een unieke setting vol oude legendes en mythen uit de Slavische folklore. De game zal mechanics uit het geprezen role-playing systeem combineren met de brute, bijna niet te stoppen kracht van het weerwolf zijn.

‘Rage gets things done.’ We zijn benieuwd!

Heb jij je al verdiept in de World of Darkness? Kijk je uit naar Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie