Nederhorror ‘Woodland Cemetery’ in première op Horrify

We hebben vele apparaten die ons leven voor altijd op de gevoelige plaat vastlegt.  De horrorwereld speelt uiteraard daar ook op in. Er zijn al vele horrorfilms die als thema, foto of video hebben. Waar zou ‘’The Blair Witch Project’’ en ‘’Paranormal Activity’’ geweest zijn zonder de videocamera met nachtzicht.

DEALS!
7 films uit de Conjuring Universe voor slechts €18,01
Eerste 7 films van Nightmare on Elmstreet voor slechts €14,99

De Nederlandse regisseur Niels Bourgonje heeft ook in zijn film Woodland Cemetery, de gevoelige plaat een hoofdrol gegeven. Dit keer in de vorm van een fotocamera.


Niels Bourgonje heeft al wat award winning korte films op zijn naam staan, waarvan Swipe nog maar net op het Nederlands Film Festival in premiere is gegaan. Morgen volgt al zijn volgende productie: Woodland Cemetery.

Een fotograve maakt een foto op een kerkhof in Sweden, per ongeluk een foto van een oude vrouw. Dit kiekje had ze beter niet kunnen schieten, want ze wordt achtervolgt een vreemde verschijning.


De hoofdrol word gespeeld door Josefine Asplund, onder andere bekend van The Girl with the Dragon Tattoo en Vikings.

<Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Woodland Cemetery is vanaf morgen, 8 november, exclusief op Horrify te zien! (wij geven hier iedereen een maand gratis én je maakt kans op een jaarabonnement!)

Ontvang elke week nieuws, tips en prijsvragen in jouw mailbox!

Plaats een reactie