‘World War Z’ verkoopt meer dan 1 miljoen exemplaren

Zijn horrorgames populairder dan ooit? De game World War Z van Saber Interactive en Focus Home Interactive verkoopt in de eerste launchweek meer dan 1 miljoen exemplaren. Zij kondigen aan dat er updates komen met nieuwe content en verbeteringen gepland staan. 

World War Z  is uitgebracht op de Playstation 4, XBOX One en Windows pc. Deze game is geïnspireerd door de kaskraker van Paramount Pictures uit 2013. Deze film is weer losjes gebaseerd op het boek World War Z: An Oral History of the Zombie War van schrijver Max Brooks.

“Saber is extreem blij met de prestatie van de game op alle platformen. Specifiek op PC, waar we ver boven verwachtingen presteren vanwege de ontvangen steun van de Epic Games Store”, zegt Saber Interactive CEO Matthew Karch. “We blijven weken aan de groei van de game en de community met nieuwe verbeteringen, stabiliteit, updates en bonus gameplaycontent, wat al snel begint met een speciale nieuwe missie voor de Tokyo Episode.”

Uit het persbericht:
World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine™ van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC .

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie