Hier is de WYRMWOOD: Apocalypse trailer!

Eindelijk: De bloederige speelfilm “WYRMWOOD: Apocalypse” heeft een trailer gekregen!

WYRMWOOD: Apocalypse is een nieuw vervolg op WYRMWOOD: Road of the Dead van de gebroeders Roache-Turner. Zij zijn hét bekende filmduo achter de break-out-sensatie NEKROTRONIC uit 2018.

wyrmwood-apocalypse-movie

WYRMWOOD: Apocalypse is een zombiefilm over soldaat Rhys die in een door zombie geteisterde woestenij in Australië leeft. Rhys wijdt zijn leven aan het opsporen en vangen van overlevenden in hoop op genezing van de apocalyps. Als hij ontdekt dat niet alles is zoals het lijkt zal hij zijn krachten moeten bundelen om op zoek te gaan naar de enige persoon die deze apocalyps kan beëindigen. Wanneer Rhys een half zombie, half mensen gevangen neemt, gaat hij geloven dat zij de sleutel is tot de beëindiging van de apocalyps, maar is dit ook zo?

Het filmmakende broerduo zette zichzelf internationaal op de kaart door hun creatieve gebruik van low-budget gore en een zeer effectief en gruwelijk verhaal met hun baanbrekende speelfilmdebuut WYRMWOOD: Road of the Dead, die in première ging op Fantastic Fest in 2014.

De twee broers delen de credits van het co-schrijven van WYRMWOOD: Apocalypse, Kiah voert met energetisch gemak de regie en Tristan produceert samen met Blake Northfield (Steamline). Todd Brown en Maxime Cottray zijn uitvoerend producenten voor XYZ Films.

Met een mix van nieuwe en bekende gezichten uit de creatieve wereld van de gebroeders Roache-Turner, zien we in WYRMWOOD: Apocalypse verschijnen: Jay Gallagher (WYRMWOOD: Road of the Dead, Nekrotronic), Luke McKenzie (WYRMWOOD: Road of the Dead), Bianca Bradley (WYRMWOOD: Road of the Dead), Nicholas Boshier (Soul Mates), Tasia Zalar (Mystery Road), Shantae Barnes-Cowan (Total Control) en Jake Ryan (Clown).

Bekijk hieronder de trailer:

WYRMWOOD: APOCALYPSE Trailer (2022) Zombie Action Sequel

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “Hier is de WYRMWOOD: Apocalypse trailer!”

 1. Haha, vet! Mooi ook om te zien hoe de zombie ook in wordt gezet om groene energie op te wekken. Ik moet zeggen dat ik die eerste ook (nog) niet ken, ik ga ze nu ik deze trailer heb gezien, zeker kijken.

  Beantwoorden
 2. Dit ziet er heel gaaf uit! Dit soort films zijn meer aan mij besteed dan de A24 prenten. Laatst The Lighthouse gezien. Niet doorheen te komen. Maar hier zit humor en actie in. Ga ik zeker kijken.
  De eerste film is via Bol te krijgen zag ik. Binnenkort maar bestellen.

  Beantwoorden
   • Ik heb inmiddels de eerste Wyrmwood (Road of the Dead) aangeschaft en gezien. En ik vond het een belevenis. Heerlijke low budget film, geschoten in de outback van Australië. Heel leuk verhaal met een, wat mij betreft, originele insteek over hoe de zombie Apocalyps is ontstaan en waarom sommige mensen er immuun voor zijn.
    Duidelijk low budget maar toch met heerlijke praktische effecten. Zelden zoveel manieren gezien waarop een hoofd kan ontploffen 🙂
    En hoewel deze film een kop en staart heeft is er zeker nog ruimte voor een vervolg. En daar ben ik echt heel benieuwd naar. Bedankt voor de tip!

    Beantwoorden

Plaats een reactie