WiiU-game herrijst als Zombi voor PC, PS4 en XboxOne

zombiEind 2012 bracht Ubisoft de survivalhorrorgame ZombiU uit als exclusieve titel voor Nintendo’s WiiU. Even leek het er op dat er ook een vervolg zou uitkomen, maar daarover is het al heel lang stil. Tot wordt er nieuw leven in de game geblazen, het krijgt namelijk 18 augustus een release voor PlayStation 4, XboxOne en PC. De game verschijnlijk als digital download.

Na een succesvolle release in 2012 voor de Wii U keert ZOMBI terug om nog meer spelers op nieuwe platformen uit te dagen om te overleven in een vervallen en geïnfecteerd London. Voor de tweede keer in de geschiedenis wordt de stad geteisterd door een besmettelijk virus waardoor duizenden mensen zijn gestorven of erger, geinfecteerd zijn geraakt. Wederom worden spelers uitgenodigd om deze angstaanjagende first person shooter te spelen en de horror, chaos en spanning te beleven in de beste uit dit genre. Deze nagelbijtende ervaring is volledig geoptimaliseerd voor PlayStation 4 system, Xbox One en Windows PC om spelers een geheel nieuwe level van horror te brengen.

Spelers ervaren de originele en intense elementen die ZombiU zo innovatief maakte. De bug-out bag is een essentieel component om te te kunnen overleven. Het bevat tools, inventory, first aid kits, plattegronden en nog veel meer. Door de Permadeath worden spelers geconfronteerd met een dodelijk systeem waarbij ze iedere keer in een ander lichaam terecht komen nadat ze in de game sterven. Om alle assets te behouden in de bug-out bag die ze voorheen hadden gevonden moeten ze hun vorige, nu geïnfecteerde lichaam terug vinden. Moeten spelers het risico nemen of helemaal opnieuw beginnen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie