In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Zombie Driver HD komt naar Playstation en Xbox

Zombie Driver PS3Vorige jaar schreven we al over indiegame Zombie Driver voor pc. In het spel kun je lekker raggen en zombies doden. Het spel van een paar dollar werd wegens de simpelhied een bescheiden succes en kwam zelfs in Frankrijk in de winkels te liggen, gevolgd door een paar uitbreidingen dit jaar. Ontwikkelaar Exor heeft nu aangekondigd dat Zombie Driver, inclusief alle uitbreidingen en meer, naar het PlayStation Network en Xbox Live Arcade komt.

In Zombie Driver HD bevind je je in een stad vol wandelende lijken, het leger heeft alles in quarantaine gezet. Je enige manier om te overleven is door je rijvaardigheden in te zetten om door de hordes zombies heen te raggen, terwijl je ondertussen lotgenoten redt. Het spel bevat drie spelmodussen: Story, Blood Race en Slaughter.

Wanneer Zombie Driver HD in de online stores verschijnt is nog niet bekend.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kPciz0ScJG4?rel=0&w=620&h=345]

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//