Uwe Boll verfilmd Amiga-game Gloom 4: Zombie Massacre

Zombie Massacre Poster
Na game-verfilmingen als House of the Dead, Alone in the Dark, BloodRayne en anderen, staat de Duitse regisseur Uwe Boll op het punt om een nieuwe game aan het rijtje toe te voegen: Gloom 4.

De videogame Gloom kwam in 1995 uit op de Amiga computers als tegenhanger van Doom, hoewel het spel toch meer op Wolfenstein 3D leek. Het vierde deel van Gloom kwam in 1998 uit onder de titel Zombie Massacre. In 2007 werd er door Benjamin Krotin gewerkt aan een remake van de game voor Nintendo’s Wii en hij was zo vol van zijn plannen dat hij Uwe Boll benaderde om ook een film bij het spel te maken. De Wii-game van Krotin is er nooit gekomen, maar de film komt er wel.

“Ik wil deze film enger maken dan House of the Dead, welke met opzet grappig en camp was,” vertelde Uwe Boll destijds, “Ik hoop dat Zombie Massacre een stevig zombiefilm wordt zoals 28 Days Later. Eigenlijk zou Uwe Boll zelf in de regiestoel gaan zitten, dit keer heeft hij Luca Boni en Marco Ristori, het duo van de Italiaanse zombiefilm Eaters, aan het werk gezet.

Een nieuw plot is niet vrijgegeven, maar in 2007 was de omschrijving als volgt: Zombie Massacre vertelt het verhaal rond drie punkrockers en een politieagent. Samen gaan ze de strijd met de zombies die de stad terroriseren, ze gaan tot het uiterste en besluiten om een nuciaire bom in te zetten. De missie is om de bom naar het centrum van de stad te brengen en gereed te maken voor ontsteking.

Men hoopt dat de opnames in 2012 kunnen beginnen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Oh nee! Probeert die man een negatieve IMDB score te halen ofzo?

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Toch knap dat hij er geld mee weet te verdienen, er zijn genoeg goede horrorfilms die daar niet in slagen.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

“en hij was zo vol van zijn plannen dat hij Uwe Boll benaderde om ook een film bij het spel te maken” HAHAHAHAHA 😀

Maarre, Uwe Boll heeft met Rampage nog best een prima film afgeleverd, dus hij kan het op zich wel (een beetje). Als het budget wat groter is dan dat van Eaters, kunnen Luca Boni en Marco Ristori er misschien wel wat van maken, als ik af ga op de reacties die Eaters hier kreeg.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Misschien een goede tactiek voor Boll. Als producent optreden en tijdens de opnamen opletten hoe het eigenlijk moet, een film maken.

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x