Zombie Walks in Amsterdam en Den Helder met Halloween

Halloween is natuurlijk het uitgelezen moment om je te verkleden als rottend lijk, door de straten te slenteren en niet vermoedende voorbijgangers de stuipen om het lijf te jagen. Komend Halloweenweekend kunnen liefhebbers zelfs drie keer de zombie uithangen: zaterdagmiddag in Den Helder, zaterdagavond in Amsterdam en ook zondagmiddag zal het zombievirus Amsterdam weer onveilig maken.

Zombie Walk Den Helder

30 oktober 2010 12:30u Centraal Station
De allereerste Zombie Walk in Den Helder vindt plaats op de dag voor Halloween, rond half een kunnen alle zombies zich, verkleed en wel, verzamelen op het Centraal Station van Den Helder. Om een uur zullen de hordes zombies de woonwijken in trekken en op de terugtocht in de stad een hapje met elkaar gaan eten. Laten weten dat je meedoet kan via Hyves.

Halloween Zombie Horror Walk Amsterdam

Halloween Zombie Horror Walk Amsterdam 2010

30 oktober 2010 21:30u hoek Singel 2 / Droogbak 1 Cafe Kobalt Amsterdam

Op zaterdagavond vindt in Amsterdam Halloween Zombie Horror Walk plaats. Rond half 10 in de mogelijkheid in Café Kobalt om je te verkleden en op te maken, waarna de tocht rond 10 uur zich zal verplaatsen richting het Westerpark. Een glaasje Bloody Glühwein zal de avond in het Westerpark compleet maken. Meer informatie en de route zijn te vinden op de site van BloodSquad.

Zombie Walk AmsterdamZombie Walk Amsterdam by the Dam

31 oktober 2010 13:30u Dam Amsterdam
Net als op 10 juli organiseren Stuff en Bram opnieuw een zombie walk in Amsterdam, op zondagmiddag kun je jezelf wederom omtoveren tot rondlopende dode en om half twee naar de Dam komen. Een half uurtje later zullen de bijeengekomen zombies ronddwalen op deze Halloweendag door de straten van Amsterdam.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Zombie Walks in Amsterdam en Den Helder met Halloween”

Plaats een reactie