Zombieland 2 draait wederom om komische chaos

Het zal in Zombieland 2 wederom draaien om op de komische chaos, deze film brengt het beroemde viertal van het Witte Huis naar het hart van Amerika. Ze zullen het opnemen tegen nieuwe soorten zombies, die zijn geëvolueerd sinds het origineel. Natuurlijk zullen ze ook nieuwe overlevenden tegenkomen en volgens de studio zal het vooral draaien om de familieband die de vier hebben opgebouwd.

Geloof het of niet maar Zombieland dateert al weer uit 2009. Er werd in 2013 een pilotaflevering gemaakt om Zombieland naar televisie over te hevelen. Weliswaar niet met de originele cast, toch waren velen fans erg ontstemd dat de handdoek in de ring werd gegooid en de serie geen doorgang vond. Het is uiteindelijk dan ook maar bij één aflevering gebleven.

Nu is het dan eindelijk zo ver! Zombieland krijgt een sequel en hoogstwaarschijnlijk zal deze uitkomen op de tiende verjaardag van deel 1. Dat is toch fantastisch! De volledige en originele cast doet mee. Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson en Abigail Breslin zijn weer van de partij. Zij bouwden na Zombieland een zeer aardige carriére op maar stonden volgens bronnen te springen om weer mee te mogen doen. Ook zijn de originele regisseur en schrijvers betrokken bij de film.

Voor degenen die nog nooit van Zombieland hebben gehoord hier een korte samenvatting van het verhaal: Columbus (Jesse Eisenberg) en Tallahassee (Woody Harrelson) hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is een bangerik, maar wanneer je bang bent om opgegeten te worden kan angst je in leven houden. Tallahassee is een stoere bad-ass zombie-killer met een passie voor wapens. Zijn doel is om de laatste Twinkie op aarde te bemachtigen. Ze vormen een groep met Wichita (Emma Stone) en Little Rock (Abigail Breslin), die ook bijzondere manieren hebben gevonden om te ontsnappen aan de zombies. Nu moeten ze uitzoeken wat erger is, afhankelijk zijn van elkaar, of gevoerd worden aan de zombies. De zombiefilm zit goed in elkaar, is hilarisch is tot en met, kreeg destijds goede kritieken en was een commercieel succes te noemen.

Zombieland Official Trailer #1

Zombieland 2 gaat in januari 2019 officieel in productie.

Interessant artikel?

3 gedachten over “Zombieland 2 draait wederom om komische chaos”

  1. Zombieland was een erg geslaagde en leuke film. Ik ben erg benieuwd wat het vervolg gaat worden.
    Goede zaak dat de cast en deels de crew dezelfde is.

    Beantwoorden

Plaats een reactie