Zombieland 2 waarschijnlijk geen film, maar een tv-serie

Zombieland was in 2009 een onverwacht succes, dat er vrij snel een vervolg in 3D werd aangekondigd was eigenlijk geen verrassing. Maar nu bijna twee jaar later lijkt het er op dat Columbia Pictures geen groenlicht zal geven voor een tweede film. Dit is goed nieuws, want in plaats van een film wordt er gewerkt aan een tv-serie!

zombieland (2009)En eigenlijk was Zombieland altijd al bedoeld voor televisie, zo zitten er in de film nog een aantal overblijfselen van het plan voor een serie. ‘Zombie Kill of the Week’ zou in iedere aflevering terug komen en de film heeft eigenlijk geen echt einde, vertelde Zombieland scriptschrijver Rhett Reese tegenover MTV.

De keuze om het vervolg nu als serie uit te werken heeft te maken met de hogere salariskosten van de acteurs, maar krijgt natuurlijk een steuntje in de rug door de populariteit van een andere zombieserie.

Ook de serie Zombieland wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, de afleveringen van 30 minuten worden geproduceerd door een samenwerking van Fox en Sony Pictures Television. Of Jesse Eisenberg, Emma Stone en Woody Harrelson de hoofdrol spelen zullen spelen in de serie lijkt logisch, maar staat niet vast. Als alle partijen tevreden zijn met de uitwerking, komen de filmplannen voor Zombieland 2 officieel te vervallen en kunnen we volgens Hollywood Reporter Zombieland de serie in 2012-2013 op de buis verwachten.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Filip Aelbrecht
12 jaren geleden

Tof, want vond ik eigenlijk best één van de leukste zombiefilms van de afgelopen jaren. En in de vorm van een TV-serie kan het nog leuker worden. Maar hopelijk wel met Woody, Jessie en Emma.

Nils Masselink
12 jaren geleden

Hmmmm… ik weet niet of mensen zitten te wachten op nog een zombie tv serie. Ben benieuwd hoe het uitgewerkt gaat worden.

Nils Masselink
12 jaren geleden

Ik vind het wel leuk hoor! 🙂
Ik vond het idee van Zombieland leuker dan de daadwerkelijke uitwerking. Dus een serie juich ik toe! Met of zonder bestaande acteurs uit de film.

Johan
12 jaren geleden

Ik ben benieuwd of alle acteurs mee gaan doen. Stone en Eisenberg doen de ene na de andere film tegenwoordig. Heb er niets op tegen om Stone elke week te zien op tv 😉

Max
Max
12 jaren geleden

Ik vond de humor in de film briljant, heerlijk droog.

Dit lijkt me een erg leuke serie ^^

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Een half uur is wel kort, maar ik vind Zombieland erg gaaf, dus een vervolg – in welke vorm dan ook – juich ik toe.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ja 😛 Ik bedoel natuurlijk dat afleveringen van dertig minuten wel erg kort zijn. Ik kijk liever langere afleveringen. Ook als dat zou betekenen dat er dan minder afleveringen zijn.

Dwinzz
Dwinzz
11 jaren geleden

Dan kijk je er twee achter elkaar 😛

11
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x