Zombies vs Robots verfilming heet ‘Inherit the Earth’

Zombies vs Robots is een stripserie van IDW Publishing. In post-apocalyptische toekomst is de wereld overspoeld door intelligente zombies. De enige die deze wereld nog kan redden is een kleine baby. Deze baby staat onder bescherming van een groep robots, die de taak hebben deze baby te klonen en zo de mensheid terug te krijgen. Maar dat wordt lastig met alle zombies die geobsedeerd zijn om het laatste mensenbrein te pakken te krijgen en op te kunnen eten.

zombies vs robots
En de strip wordt verfilmd onder de titel Inherit the Earth. De regie zal in handen liggen van Andrew Adamson, die eerder heeft gewerkt aan grote producties als de Shrek serie en de Narnia films. Een eerste versie van het script was al geschreven door Oren Uziel (22  Jump Street) en J.T. Petty (Outlast, Outlast; Whistleblower), maar het schrijven is overgenomen door Craig Borten (Dallas Buyers Club).

Platinum Dunes, het filmproductiebedrijf van Michael Bay, en Circle of Confusion (The Walking Dead) hebben de productie op zich genomen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

De strip heb ik gelezen. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan bewerken voor de film.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x