Ook de comic Zombies vs. Robots wordt verfilmd

zombies vs robotsSony Pictures heeft samen met Platinum Dunes een deal gesloten met IDW comics voor de verfilming van Zombies Vs. Robots, een post-apocalypse comicreeks van Chris Ryall en Ashley Wood uit 2006.

Het verhaal van Zombies vs. Robots begint als de laatste der mensheid worden beschermd door een flink arsenaal aan robots tegen de hordes zombies die over de aarde zwalken. Maar zodra de robots een fout begaan en het bestaan het kind per ongeluk aan de zombies laat blijken, begint de laatste strijd om de mensheid.

Er is een vervolg op de serie gemaakt Zombies vs. Robots vs. Amazons. ook was de serie het startpunt voor Infestation, een zombie-uitbraak over de diverse titels van de uitgever.

Het script voor de film van Zombies vs. Robots is geschreven door JT Petty en heet Inherit the Earth. De film zal een co-productie worden tussen IDW, Circle of Confusion en Platinum Dunes. Wie de film zal regiseren en wanneer we van het post-apocalyptische geweld kunnen genieten is nog niet bekend.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders.

2 gedachten over “Ook de comic Zombies vs. Robots wordt verfilmd”

  1. Vet 😀 Ik heb het stripboek (Zombies vs Robots vs Amazons) en het stuk over de zombies en robots is echt gaaf bedacht. Het stuk daarna met de amazones vind ik wat minder, omdat juist de combinatie robots en zombies zo uniek is en amazones toch gewoon mensen zijn, waardoor het verhaal meteen minder origineel wordt. Die film wil ik wel zien 🙂

    Beantwoorden
  2. Een bijzondere tekenstijl, ik zag dat Zombies vs. Robots nu als complete bundel uitkomt.
    En binnenkort starten ze met een nieuwe reeks Zombies vs. Robots: Undercity.

    Beantwoorden

Plaats een reactie