Ontmoet de zombies van The Walking Dead (tv)

Eén van de series waar  we vol spanning op wachten is The Walking Dead, een nieuw verhaal gebaseerd op de gelijknamige comicserie van Robert Kirkman. In oktober worden de eerste zes afleveringen van deze zombieserie uitgezonden op het Amerikaanse kabelnet AMC.

In Frank Darabonts The Walking Dead tv-serie speelt Andrew Lincoln de hoofdrol van Officer Rick Grimes, leider van een groep overlevenden in de maanden en jaren na de zombieuitbraak. Zijn vrouw Lori Grimes wordt gespeeld door Sarah Wayne Callies, Jon Bernthal neemt de rol van de beste vriend en collega Officer Shane op zich. Laurie Holden vervult in de rol van Andrea die een belangrijke schakel in de groep van overlevenden, tot slot is Steven Yeun genoemd voor de rol van Glenn.

Zombie Makeup - the walking dead

Zombie make-up

De opnames van de serie zijn deze week begonnen en dat betekent natuurlijk zombies, heel veel zombies. Afgelopen week deed daarom AMC nog een oproep voor zombiefiguranten, hier kwamen zoals verwacht voldoende zombies op af om de zombieapocalyps te verwezelijken.

De make-up artiesten zullen de komende tijd nog veel overuren gaan maken, maar het resultaat mag er dan ook zijn. De zombies van The Walking Dead zien er nu al beter uit dan in menig zombieklassieker.

Producer Frank Darabont, die al van kinds af aan met zombies wil werken, hoopt dat deze serie net zo’n succes wordt als Mad Men.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Ontmoet de zombies van The Walking Dead (tv)”

  1. Echte ‘One to watch’-serie!

    Voelt een beetje aan als die Dawn of the Dead remake van paar jaar terug. I wonder why 😉 .. maaruhm – lijkt mij een heerlijk verfrissende (in de spreekwoordelijke zin) serie —- ben benieuwd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie