Programma: 2014 Amsterdam Halloween Festival

Halloween Underworld AmsterdamAmsterdam Spook organiseert Halloweenfeesten in Amsterdam sinds het jaar 2000. Spook lijdt aan creatieve wanen en morbide obsessies, en vindt dat Halloween meer dan één dag moeten duren. Daarom presenteren zij vol trots van 29 oktober tot 1 november het vijfde jaarlijkse Amsterdam Halloween Festival. Een van de hoogtepunten van het festival is het The Underworld Halloween kostuumfeest op Allerheiligen-avond.

Programma van gruwelijk goede evenementen

Drop Dead Gory Workshops

29 & 30 okt: Leer te werken met verschillende verven & kleuren, het aanbrengen van prosthetics, het maken van open wonden of een totaal unieke look! Deze Halloween bieden Amsterdam Spook & Backstage een make-under workshop aan. De workshops zijn van 19:00 tot 21:30 en kosten bedragen €40 per persoon, dit is inclusief al het materiaal, cadeautjes en korting in de winkel. Koop kaartjes online of bij Backstage.

A Room With A Boo

31 okt: Twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen! A room with a boo! Twee vleugels van het 4-sterren Hotel Arena Hotel zijn speciaal gereserveerd voor gasten van het The Underworld kostuum feest. Inclusief twee kaartjes voor het feest, een fles Proseco, een goodie bag, een heerlijjk laat ontbijt met Bloody Mary’s en nog vele vurige extra’s.

The Underworld Halloween Costume Party

31 okt: Het thema voor Amsterdam Spook’s Halloween kostuum feest neemt je mee via de donkerste plekjes van het vagevuur naar een vurig feest in het heetste plekje van de hel – een kostuum feest als dit zou een zonde zijn om te missen. 21:30 – 04:00, Hotel Arena. Voor verkoop kaartjes zijn €24.50, beschikbaar online en in verschillende winkels in Amsterdam.

Lees hier meer over line-up & pre-party >>>

Fright Night Skate

31 okt: Sluit je aan bij de horden en schaats mee met honderden zombies en demonen door Amsterdam tijdens de Friday Night Skate (FNS) Speciale Halloween Editie. De menigte wordt losgelaten om 20:30 uur en meedoen is gratis.

Dinner of Darkness, A freaky feast of The Underworld

1 nov: Amsterdam’s creatieve duo “Dinner and a Party” bieden een volledig Halloween Diner als onderdeel van het festival. Als oogballen in je soep, hersenenpaseitjes en heksenbrouwels jouw idee zijn van een doodnormaal dinner zijn houdt het Spook website dan in de gaten. De details en boekingen worden op 15 september vrij gegeven.

Mr. Horror’s Halloween Horror Show

1 nov: All-night Halloween Horror movie marathon in het Tuschinski Filmtheater. Vier horrorfilms zullen worden vertoont vanaf middernacht in het mooiste theater van Amsterdam. De titels van films en kaartjes zullen vanaf medio september beschikbaar zijn.

Lees hier het programma Mr. Horror’s Halloween Horror Show >>>

Kriterion Kids Halloween

1 nov: Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om een echte Halloween fan te worden! Begin met de Kriterion Kids Halloween Party met verschillende creatieve bezigheden, gezicht schilderen en vele spelletjes in Kriterion. Het evenement is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar en zal gehouden worden van 12:00 tot 18:00 uur in de Kriterion te Amsterdam.

photo-danielle-tunstall

Halloween korting

Laat je kaartje zien voor The Underworld voor korting bij de meeste kostuum- en feestwinkels in Amsterdam.

Meer informatie over het Halloween-festival vind je op de website www.amsterdamhalloweenfestival.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie