Zombies! 5 originele cadeautips voor Sinterklaas

Het is bijna Sinterklaas en vlak daarna volgt ook de Kerstmis weer, oftewel de tijd van de verlanglijstjes en cadeautjes is aangebroken. Maar wat als die verlanglijstjes niet zo leuk zijn? Weet je ook diegene van zombies houdt? Of moet je zelf een lijstje maken en heb je geen idee? Dan hebben wij 5 cadeautips voor je! Om het makkelijk te houden hebben we alleen gekeken naar producten die in Nederland te koop zijn.

1. Kalender “Zombies 2015: The Year of Infection”

Een simpel cadeau waar iemand zeker een jaar plezier van kan hebben!


Volg de reis van Dr Robert Twombly’s als hij naar het noorden trekt, waar hij hoopt dat de ondoden worden afgeremd door het koudere klimaat. Tijdens zijn tocht maakt Twombly een verslag door middel van grafische tekeningen en gedetailleerde beschrijvingen van zombies, samen met angstaanjagende verhalen van overleven. Omvat illustraties en tekst met het allerbeste van zombie (na)leven, inclusief de dood, reanimatie, verslechtering en natuurlijk details over de beten.
Ongeveer €12,00 (kalenderwebwinkel.nl, kalenderwereld.nl, paagman.nl)

Tip 2: geef een zombie-spel >>>

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x