Cliver Barker produceert ‘Hellraiser’-serie

In april van dit jaar werd al bekend gemaakt dat er zowel een nieuwe Hellraiser-film als een Hellraiser-serie zou gaan komen. Grote namen zijn al betrokken bij het maken van deze serie. David Gorden Green (Halloween en Halloween Kills) regisseert de eerste aflevering en Michael Dougherty (Krampus) en Mark Verheiden (Battlestar Galactica) schrijven het script. Nu is daar niemand minder aan toegevoegd dan de regisseur van het origineel uit 1987 en de schrijver van het verhaal waarop de gehele reeks is gebaseerd: Clive Barker!

Baker zal de eerste aflevering gaan produceren. De bedoeling van de serie is om het originele verhaal van Hellraiser verder uit te werken. Hellraiser gaat over de Cenobieten: mensen die demonen zijn geworden en bestaan in een alternatieve dimensie en die opgeroepen worden door een puzzeldoos te openen genaamd. Volledig in-en-inslecht zijn de Cenobieten echter niet. Ze komen weliswaar uit de hel om mensenzielen te grijpen, maar dat doen ze om de balans tussen het goede en het slechte te houden. De bekendste van de Cenobieten is natuurlijk Pinhead.

Wie in de serie zal gaan spelen, is nog onbekend. Dat geldt ook voor wanneer de eerste aflevering zal gaan verschijnen. Wel weten we dat de serie dus in goede handen is met Barker die zich ermee zal gaan bemoeien!

Kijk jij uit naar de serie van Hellraiser? Laat het ons weten!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
2 jaren geleden

Met Barker aan het roer ben ik hier wel benieuwd naar.

Hevige Tim
Hevige Tim
2 jaren geleden

“Cenobiteten”, “Cenobieten”….., waarom niet gewoon de beestjes bij hun naam noemen: “Cenobites”?

Tamara
Tamara
2 jaren geleden

Fijn dat Barker aan boord is.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x