Cliver Barker produceert ‘Hellraiser’-serie

In april van dit jaar werd al bekend gemaakt dat er zowel een nieuwe Hellraiser-film als een Hellraiser-serie zou gaan komen. Grote namen zijn al betrokken bij het maken van deze serie. David Gorden Green (Halloween en Halloween Kills) regisseert de eerste aflevering en Michael Dougherty (Krampus) en Mark Verheiden (Battlestar Galactica) schrijven het script. Nu is daar niemand minder aan toegevoegd dan de regisseur van het origineel uit 1987 en de schrijver van het verhaal waarop de gehele reeks is gebaseerd: Clive Barker!

Baker zal de eerste aflevering gaan produceren. De bedoeling van de serie is om het originele verhaal van Hellraiser verder uit te werken. Hellraiser gaat over de Cenobieten: mensen die demonen zijn geworden en bestaan in een alternatieve dimensie en die opgeroepen worden door een puzzeldoos te openen genaamd. Volledig in-en-inslecht zijn de Cenobieten echter niet. Ze komen weliswaar uit de hel om mensenzielen te grijpen, maar dat doen ze om de balans tussen het goede en het slechte te houden. De bekendste van de Cenobieten is natuurlijk Pinhead.

Wie in de serie zal gaan spelen, is nog onbekend. Dat geldt ook voor wanneer de eerste aflevering zal gaan verschijnen. Wel weten we dat de serie dus in goede handen is met Barker die zich ermee zal gaan bemoeien!

Kijk jij uit naar de serie van Hellraiser? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Cliver Barker produceert ‘Hellraiser’-serie”

Plaats een reactie