Comics The Walking Dead worden in kleur opnieuw uitgebracht

De The Walking Dead-comicreeks stopte vorig jaar, wel verscheen er eerder dit jaar een special rondom Negan. En nu is aangekondigd dat de strips in oktober opnieuw beginnen, dit keer volledig in kleur. Uitgever Skybound heeft de eerste pagina’s van The Walking Dead Deluxe #1 gedeeld.

Het is inmiddels 17 jaar geleden dat deze pagina’s voor het eerst verschenen, geschreven door Robert Kirkman en getekend door Charlie Adlard. De nieuwe uitgave is ingekleurd door Dave McCaig. Nieuw in elke comic van The Walking Dead Deluxe-reeks is ‘The Cutting Floor’, hierin het hardschreven plot van Kirkman met extra uitleg van de schrijver.

Er zullen 5 verschillende covers gemaakt worden. Ook geeft Skybound aan dat deze reeks voorlopig niet in trade-paperbacks zal verschijnen. De eerste comic verschijnt 7 oktober.

Wat vinden jullie van de plannen van de heruitgaves? Een reden om de strips opnieuw aan te schaffen, of juist een reden om toch te beginnen met lezen?

2 Reacties
 1. Rob zegt

  Het klinkt mij als geldklopperij in de oren.
  Maar voor mensen die nog niet aan de strips zijn begonnen is het wellicht een reden om er mee te beginnen. Ik vond dat zwart wit niet zoveel en heb ze mede daarom nooit gelezen.
  Maar deze eerste pagina’s zien er in kleur wel heel vet uit. Dus wie weet ben ik één van die mensen 😉

  1. Frank Mulder zegt

   hahahaha!
   Ik snap het wel, maar kleur kunnen ze wel een nieuwe doelgroep aanboren 😉

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Comics The Walking Dead worden in kleur opnieuw uitgebracht

2