Dead Rising 2 week eerder en krijgt twee Special Editions

Hoewel Capcom niet op de GamesCon in Keulen zal verschijnen, de enige game die ze kunnen tonen is Dead Rising 2 en het eerste deel werd bij onze oosterburen VERBOTEN!, kwamen ze gister toch met een goede mededeling: De Europese release is een week naar voren geschoven, 24 september voor Xbox en PS3, 28 september voor de PC. Een Europese release eerder dan Amerika en Japan is bijzonder zo meldt ook CapCom Europe: “This is one of the few occasions that we’ll beat the Japanese and US to the stores – as there release dates remain fixed on the 28th and 30th.”

Lees onze review van Dead Rising 2

Dead Rising 2 Special Editions

Er komen meerdere Special Editions van Dead Rising 2 op de markt, waarbij er ook nog verschillen zitten tussen EU en US versies. Outbreak Pack EU, Zombrex US, Zombrex EU en de standaard editie.

Dead Rising 2: Outbreak Pack

Exclusief in Europa verschijnt de Outbreak Pack. Naast de game bevat het een 12” zombie beeld compleet met accessoires. Ook krijg je er een theme voor je gameconsole bij. Chuck Green krijgt ook nog een een Sport Outfit extra bij deze package. De Outbreak Pack zal rond de 70 euro gaan kosten.

dead rising 2 - outbreak pack

Dead Rising 2: Zombrex Editions

Zombrex Dead Rising Sun is een film die Capcom aan het spel heeft gekoppeld, het verhaal speelt zich op een andere locatie af, maar de problemen zijn hetzelfde: Zombies! De US-versie van Dead Rising 2: Zombrex bevat dan ook deze film, de EU-versie lijkt deze niet te hebben. Overigens komt de film Zombrex Dead Rising Sun voor iedereen in webisodes in de consolestores. De US-versie bevat verder nog een artbook, een consoletheme en wat zombrex goodies. Beide versies worden in een steelcase geleverd met een zombrex-injectiespuit-pen. De Europese Zombrex editie zal slechts 50 euro gaan kosten, terwijl je voor de uitgebreidere US-versie, mede door de hoge verzendkosten, over de 60 euro kwijt zal zijn.

dead rising 2 - zombrex edition

Dead Rising 2 heeft in de basis hetzelfde concept als het eerste deel, maar introduceert een nieuw personage. Spelers besturen niet langer de fotograaf Frank West, maar motorliefhebber en vader Chuck Greene. Het spel speelt zich af in Fortune City, een stad gebaseerd op Las Vegas. Dead Rising 2 zal naast het slachten van zombies, ook een coöpmodus voor het slachten van zombies en minigames over het afslachten van zombies bevatten.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Dead Rising 2 week eerder en krijgt twee Special Editions”

  1. nou ik heb dead rising2 bij free record shop gekocht en daar staat dat ie 24 september uitkomt en bij bol.com 4 september maar wordt dat nog veranderdt??

    Beantwoorden

Plaats een reactie