Escape Room 2 aangekondigd, komt uit eind 2020

Sony Pictures heeft bekend gemaakt dat Escape Room (2019) een sequel krijgt! Adam Robitel (The Taking of Deborah Logan, Insidious: The Last Key) zal  terug keren  als regisseur.  Bragi F. Schut (Season of the Witch), de schrijver uit de eerste film is weer van de partij samen met producer Neal H. Moritz (The Fast and the Furious-franchise).


Escape Room (2019) is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. In Amerika werd het budget van 10 miljoen dollar snel geïncasseerd. De wereldwijde box office staat nu op 119 miljoen dollar.

Het plot draait om zes vreemden die in een levensgevaarlijke escape room terecht komen. Als ze uit het spel willen ontsnappen en 10.000 dollar willen winnen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

De releasedatum van Escape Room 2 stond op 17 april 2020 in Amerika, maar door COVID-19 is de film verschoven naar eind 2020. Er is nog niets bekend over een releasedatum in Nederland en België.

Janita van Leeuwen

Auteur bij De Nachtvlinders. In het dagelijks leven HBO Verpleegkundige in de verslavingszorg. Moeder van twee dochters. Heeft naast horror ook hobby´s zoals bordspellen, lezen, naar de bios gaan, gamen en verzamelen.

Plaats een reactie