Griezelen in het Boom Chicago Freak Circus spookhuis

Op 17, 18, 19, 24, 25, 31 oktober en 1 november kun je bij Boom Chicago griezelen met het Freak Circus. Het voormalig Rozentheater is dan omgebouwd tot een waar spookhuis. Tijdens deze interactieve ervaring wordt je zo’n 25 minuten lang de stuipen op het lijf gejaagd. Dertig acteurs, kunstenaars en technici worden ingezet om je kippenvel te bezorgen. Om van de schrik te bekomen is een shotje Jägermeister van Bar 117 inbegrepen.

Boom Chicago Freak Circus
Boom Chicago Freak Circus

Het creatieve brein van Freak Circus bestaat uit Andrew Moskos, Dennis van Breukelen en Reink van Dijk. Moskos organiseerde in 2002 het eerste spookhuis in Amsterdam en van Breukelen en van Dijk zijn betrokken bij de Horror Nights in Hilversum, beiden werkten in het verleden ook mee aan de Fright Nights in Walibi.

Onder voorbehoud: Kinderen onder de 16 jaar zijn welkom indien ze zich weten te gedragen en het leuk vinden.

Dit evenement is trouwens niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking, hartklachten, nachtblindheid, claustrofobie en epilepsie.

Je vindt Boom Chicago op Rozengracht 117, Amsterdam.
Voor prijzen en tijden check www.freakcircus.nl

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x