Corona-proof Halloween De Nachtvlinders

Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Vier Halloween 2020 in deze pretparken

Jaarlijks trekken duizenden thrillseekers naar de speciale Halloweendagen van de verschillende pretparken. Dit jaar moet je door Corona echter goed opletten. Niet alleen zijn er een paar dit Halloween overslaan, eigenlijk alle pretparken werken met hele strikte tijdsloten en verkopen minder kaarten om drukte te voorkomen. Volg in alle de coronavoorschriften. Draag een De Nachtvlinders-mondkapje, denk aan je eigen gezondheid en die van anderen.

Voor wie liever veilig binnenblijft organiseren wij van 28 t/m 31 oktober Hallowstream; 4 avonden met Halloween-activiteiten!

Heksendoorn – Hellendoorn

Vanaf 3 oktober staat Avonturenpark Hellendoorn ook weer in het teken van Halloween. Het pretpark wordt omgetoverd tot Heksendoorn en alle dagen is er een speciaal programma. Voor echte liefhebbers worden er op 14, 17 en 24 oktober speciale Halloweenavonden georganiseerd. Tot 18.00 uur is het gezellig griezelig, daarna wordt het wat schimmiger in het park door de komst van tientallen losloopgriezels en een verhoogd schrikniveau in beide spookhuizen. Dit jaar is het park nog langer open en kun je tot 22u00 genieten. Heksendoorn heeft dit jaar twee vernieuwde spookhuizen:

Horror Hotel: een ondergronds gangenstelsel leidt je door dit doodenge hotel. Weet jij uit te checken?
Death Lab: opletten geblazen in dit spannende laboratorium, want gemuteerde patiënten wachten op je…

Meer informatie en tickets vind je hier.

PreHistorisch Dorp Eindhoven

Ben je op zoek naar een iets kleiner dagje uit met je kinderen? In het preHistorisch Dorp verstoppen historische griezels zich op zaterdag 31 oktober tot in de donkere vooravond. Witte wieven, griezelige heksen, gifmengers en pestdokters – je komt ze allemaal tegen op je speurtocht door het openluchtmuseum. Tijdens Halloween is het leven in de prehistorie en middeleeuwen éxtra speciaal. Meer informatie op deze website.

Bobbejaanland

Walibi België doet dit jaar niet, maar Bobbejaanland bij Kasterlee is er helemaal klaar voor met 3 spookhuizen, 5 scarezone en 5 spannende avondshows.

Het park staat van 17 oktober tot 8 november open voor echte thrillseekers. Tickets kosten €24,50. Wees je natuurlijk wel enorm bewust van internationale reisadviezen rondom corona.

Halloween Horror Fest 2020 – Movie Park Germany

Een uurtje buiten de Nederlandse grens vind je Movie Park Germany, waar jaarlijkse Halloween ook grootst wordt gevierd. Zeker voor filmliefhebbers is dit een mooi uitstapje!
Het park krijgt tijdens de weekenden doolhoven, scarezones en een circus. Denk aan namen als Hostel, Circus of Freaks, Insidious 2, The Slaughterhouse, Secrets of St. Elmo , Campout, Project Noingyo en The Curse of Chupacapra.

Halloween Horror Fest vindt plaats op 1 t/m 4 oktober, 8 t/m 11 oktober, 15 t/m 18 oktober, 22 t/m 31 oktober, 6 t/m 8 november. Kaarten zijn te koop vanaf €29,50. Wees je natuurlijk wel enorm bewust van internationale reisadviezen rondom corona.

Meer Spookhuizen & Activiteiten

Zoals gezegd organiseren wij zelf een gratis online Halloween-festival. Elk jaar worden er op verschillende locaties door heel Nederland bijzondere Halloween-activiteiten georganiseerd. Dit zijn spookhuizen, thrillrides, scare-zones, escape rooms en meer bijzondere dingen. Lees ons artikel daarover: Halloween 2020: 9x spannende activiteiten & griezelige spookhuizen

Halloween Nights Toverland – GEANNULEERD

De afgelopen dagen is er in de media veel onbegrip ontstaan over de doorgang van onze Halloween-activiteiten in de vorm van de Halloween Nights. Ondanks dat deze avonden deel uitmaken van onze reguliere parkopenstelling en we ze op een veilige manier kunnen aanbieden aan onze gasten, zien we ons toch genoodzaakt de aankomende Halloween Nights te annuleren. Vanaf 21 oktober zullen alle geplande Halloween Nights dan ook geannuleerd worden. Het park blijft gedurende de herfstvakantie t/m 24 oktober van 10:00 tot 20:00 uur geopend. Meer info.

Halloween Fright Nights Walibi – VIP Edition – GEANNULEERD

Walibi Holland heeft in goed overleg met Gemeente Dronten besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights. De situatie rondom het toenemende aantal besmettingen in Nederland is dusdanig verslechterd dat het niet verstandig is om Halloween Fright Nights voort te zetten. Zaterdag werden nog verschillende extra maatregelen doorgevoerd maar het slechte weer zorgde evengoed voor drukte op verschillende locaties. In de praktijk blijkt dat gasten moeilijk afstand kunnen bewaren tot elkaar. Walibi Holland hanteert veiligheid als belangrijkste prioriteit, om die reden is er besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights.

Reacties en ervaringen

Naar welke Halloween-parken ben jij voorgaande jaren al geweest? Waar ga je dit jaar heen? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie

//