Corona-proof Halloween De Nachtvlinders

Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Hallowstream 28 t/m 31 oktober: Vier Halloween met De Nachtvinders! (corona-proof & gratis)

Door corona zijn diverse Halloween-feesten en -evenementen afgelast. En een Halloween zonder veel feesten en horrormarathons is toch een beetje gek. Daarom gaan De Nachtvlinders vier avonden vullen met Halloween-activiteiten! Alles is online, live en gratis! Wees welkom, doe mee en win hele gave prijzen!

28 oktober: Jack-o’-lantern Workshop: Maak een Halloween-pompoen!

Op deze avond gaan we natuurlijk beginnen met het aankleden van de studio: we gaan een Jack-o’-lantern maken. Wat zijn de handigste technieken en manieren om een mooie Halloween-pompoen te maken? Meld je hier aan en wees vanaf 20u00 welkom op twitch.tv.

29 oktober: Talkshow ‘HorrorPraat’

Wat is de status van horror in Nederland? Ga met ons en de gasten in gesprek in deze experimentele online talkshow. Gasten worden binnenkort aangekondigd, ben jij er donderdag de 29ste vanaf 20u00 bij op ons twitch.tv-kanaal?

30 oktober: Halloween Horror Game Night

Halloween Horror Game Night! Om 20u00 beginnen we met de engste games te streamen en gaan door tot we het niet meer aan kunnen! Kijk vanaf 20u00 live mee op https://twitch.tv/denachtvlinders

Welke games moeten we spelen? Laat het hier weten!

31 oktober: HALLOWEEN! Pubquiz en filmavond

Een Halloween is natuurlijk niet compleet zonder films, dus we vertonen twee, misschien meer, horrorfilms. Maar we beginnen de avond met het testen van jouw horrorkennis! Het prijspakket is niet mals:

Ben jij er bij?

Halloween-mondkapjes: Versier en win!

Knutsel, knip, plak, schilder, teken of versier op wat voor manier dan ook jouw mondkapje. Deel een foto(‘s) van jezelf met mondkapje op instagram, facebookof twitter en tag ons met de tekst:
Horrorfans hebben leren overleven @denachtvlinders #halloweenmask

We verloten de volgende prijzen. Meer info hier.

Halloween-schrijfwedstrijd: Maak een zin af en win!

We hebben hier een simpele, maar toch leuke wedstrijd. Maar een spannende zin af en maak kans op een mega-prijzenpakket. Alle informatie vind je op deze pagina.

En er komt nog meer!

Alsof dit nog niet genoeg is organiseren we bijzonder nog twee geweldige acties met geweldige prijzen! Maar daarover komende weken meer in onze nieuwsbrief!

Wat is Twitch.tv?

We gaan voor dit Halloween-festival gebruik maken van Twitch. Het staat vooral bekend als gamestreamingplatform, waar gamers hun activiteiten livestreamen. Toch zijn er ook een aantal andere zeer populaire categoriën: Just Chatting, Muziek, Talkshows, Eten & Drinken of zelfs Travel & Outdoor. Dus een omschrijving ‘youtube voor games’ zou niet helemaal terecht zijn, er zijn meer overeenkomsten met Youtube dan verschillen. We kiezen voor Twitch omdat hier de interactie met jullie veel overzichtelijker is dan op Youtube en dat is natuurlijk belangrijk. Je vindt ons op Twitch.tv/denachtvlinders, volg ons alvast!

Wij zijn enorm enthousiast en vinden het retespannend. We hopen dat jullie dit een geweldig programma vinden en er natuurlijk bij zijn! Hoe meer mensen, hoe leuker het wordt, dus deel het met al je vrienden, op facebook, twitter, email, pinterest. Zegt het voort!

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

3 gedachten over “Hallowstream 28 t/m 31 oktober: Vier Halloween met De Nachtvinders! (corona-proof & gratis)”

Plaats een reactie

//