Ook Halloween Nights Toverland vervroegd gestopt door corona

Na Walibi Fright Nights valt nu ook het doek voor het Halloween-event in pretpark Toverland. Op Facebook willen ze niet per se het coronavirus de schuld geven, die leggen ze liever bij de media:

De afgelopen dagen is er in de media veel onbegrip ontstaan over de doorgang van onze Halloween-activiteiten in de vorm van de Halloween Nights. Ondanks dat deze avonden deel uitmaken van onze reguliere parkopenstelling en we ze op een veilige manier kunnen aanbieden aan onze gasten, zien we ons toch genoodzaakt de aankomende Halloween Nights te annuleren.
Vanaf 21 oktober zullen alle geplande Halloween Nights dan ook geannuleerd worden. Het park blijft gedurende de herfstvakantie t/m 24 oktober van 10:00 tot 20:00 uur geopend.

🎟️ Ik heb een Halloween Nights-ticket gekocht.
Heb je al een ticket gekocht voor de Halloween Nights? Uiteraard kun je gewoon op je oorspronkelijke bezoekdatum komen genieten van al onze magie. Kies nú voor een heerlijke herfst-dagje uit samen met je geliefden. Toch een andere dag langskomen? Dan kun je gebruik maken van onze ticketgarantie: de looptijd van het ticket zal verlengd worden t/m het einde van het zomerseizoen 2021, inclusief Halloween. Je kunt hierover binnen enkele weken, per mail, een vervolgupdate verwachten.Toverland (facebook)

Waar ik mij over verbaas is het vingertje naar ‘de media’. Als alles zo goed was georganiseerd (ben er niet geweest, dus geen oordeel) dan had het toch door kunnen gaan. Immers de lokale autoriteiten waren betrokken en die waren de eerste paar avonden niet bijzonder enthousiast, maar naar aanpassingen ook niet meer negatief. Dat doet mij toch denken dat er nog iets speelt wat niet wordt gezegd.

Los daarvan dragen we dit soort evenementen een warm hart toe, hopen dat ze de moed niet verliezen en volgend jaar gewoon weer doorgang kunnen vinden. Voor wie veilig thuisblijft met Halloween organiseren wij van 28 t/m 31 oktober een gratis online festival: Hallowstream; 4 avonden met Halloween-activiteiten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Ook Halloween Nights Toverland vervroegd gestopt door corona”

Plaats een reactie