Walibi annuleert Halloween Fright Nights 2020

Het Halloween Kerkhof blijft zich uitbreiden, Walibi Fright Nights 2020 en de is voor de rest van het jaar geannuleerd.

‘Walibi Holland heeft in goed overleg met Gemeente Dronten besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights. De situatie rondom het toenemende aantal besmettingen in Nederland is dusdanig verslechterd dat het niet verstandig is om Halloween Fright Nights voort te zetten. Zaterdag werden nog verschillende extra maatregelen doorgevoerd maar het slechte weer zorgde evengoed voor drukte op verschillende locaties. In de praktijk blijkt dat gasten moeilijk afstand kunnen bewaren tot elkaar. Walibi Holland hanteert veiligheid als belangrijkste prioriteit, om die reden is er besloten om vervroegd te stoppen met Halloween Fright Nights.’

Het bovenstaande bericht valt sinds vandaag te lezen bij Walibi. Er wordt gewerkt aan een compensatieregeling voor iedereen die een kaartje heeft.

Deze pretparken vieren nog wel Halloween, maar ook dat kan zo maar veranderen. Voor wie veilig thuisblijft met Halloween organiseren wij van 28 t/m 31 oktober Hallowstream; 4 avonden met Halloween-activiteiten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie