Hannekes Halloween Tip 10

Halloween, een geweldig feest voor horrorliefhebbers. Lekker op de bank kruipen met een bak chips en een stapel horrorfilms naast de dvd-speler. Maar welke films ga je kijken? Hieronder mijn Halloween Tip 10!

1. Trick r Treat

Nu trek ik deze film een beetje voor omdat ik enorme fan ben van Halloween (mijn huis hangt er nog net niet vol van), maar deze films is ook nog eens erg verrassend. Er zijn verschillende karakters en verhalen, die weer onderdeel zijn van één groot verhaal. De verhalen zijn ook allemaal een beetje bizar, je verwacht het niet. Een bonus is de verschijning van Anna Paquin als Red Riding Hood.

Trick 'r Treat - Official Trailer 2009

[bol titel=”Trick r Treat”]

Tip 2: Insidious >>>

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
11 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hanneke
Hanneke
11 jaren geleden

Ja idd een top 10 van remakes eigenlijk. Blijkbaar zijn de verhalen nog steeds goed, maar was het tijd voor een nieuwe jas/ special effects. Jeepers Creepers, ja ik heb iets met vogelverschrikkers ofzo, ik vind ze echt heel eng! Hou je niet van Michael Keaton? Haha, ik vond m in batman wel goed.

Don Julio
11 jaren geleden

Geen top tien, maar ik weet wel wat ik met Halloween ga kijken. “Cockneys vs. Zombies” ligt al een hele tijd op me te wachten. Ik hoop dat ik ook vanavond de verleiding kan weerstaan :-). En heerlijk old school staat ook Braindead van Peter Jackson op het programma.

Tommy
Tommy
11 jaren geleden

Vanavond zoveel mogelijk proberen meepikken van de Prime Telenet-avond, op Halloween zelf twijfel ik nog tussen Rec-trilogie of heel de week Walking Dead seizoen 1-2

Hanneke
Hanneke
11 jaren geleden

Walking Dead ben ik ook nog niet aan begonnen, goed idee!

Frank Mulder
11 jaren geleden

Er is ook een White Noise 2 geloof ik, heeft iemand die gezien? Zo ja, is het wat?

Hanneke
Hanneke
11 jaren geleden

Geen idee, heb ik ook nog niet gezien…

S.
S.
11 jaren geleden

..ksnap niet dat je Remakes verkiest boven de originele.. de eerste Chainsaw massacre is ongeevenaard.. en t zelfde geld zeker voor Frankenstein.. hoewel ik stiekum Son of Frankenstein de beste vind..

Hanneke
Hanneke
11 jaren geleden

Ja ik ben gewoon een remake fan denk ik. Ik vind de nieuwe versies gewoon beter qua special effects, camera werk en soms zelfs het acteerwerk (niet altijd he). Natuurlijk werkt een remake niet in alle gevallen (The Shining hoeven ze van mij niet opnieuw te maken) maar soms ook wel. Vind ik…

Jeroen Stuifmeel
Jeroen Stuifmeel
11 jaren geleden

Trick r Treat op 1 helemaal mee eens gisteren nog eventjes gekeken om het halloween gevoel te krijgen. Halloween II (remake Rob Zombie) daarna, moet zeggen dat ik de originel wel beter vond qua sfeer, the specials daarentegen Rob Zombie gaat wel voor het betere slacht werk.

Tump
Tump
9 jaren geleden

White Noise 2 is met Nathan Fillion…

Blijkt wel weer dat smaken verschillen, vind het eerlijk gezegd een waardeloze lijst (op Trick r Treat na.)

11
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x