Killer Klowns from Outer Space terug in korte film voor Halloween Horror Nights!

killer-klowns-from-outer-space
Killer Klowns

Het bekendste en grootste horror-evenement van Universal Studios: Halloween Horror Nights, heeft deze week bevestigd dat de Killer Klowns from Outer Space terugkeren naar het Hollywood-evenement met een geweldige korte film.

Vervolg op de 1988 film?

Fans van de horrorfilm uit 1988 hebben lang verlangd naar een vervolg, en een paar jaar geleden leek dit bijna werkelijkheid te worden. Er was namelijk een deal, maar die ging uiteindelijk helaas toch niet door. Toch mogen we nu gaan genieten van deze korte film!

Killer Klowns-attractie

Het is de tweede keer dat de cult-horrorfilm van de gebroeders Chiodo aanwezig is tijdens de Halloween Horror Nights. In 2019 verscheen Killer Klowns from Outer Space al eerder tijdens het evenement met hun spookachtige doolhoven.

De officiële website van Universal beschrijft de Killer Klowns-attractie van dit jaar als volgt: “Als er ooit een reden is waarom mensen bang zijn voor clowns, dan is dit het wel. De Killer Klowns zijn geland vanuit de ruimte. Jij staat voor paal als je je schreeuwende team laat eindigen als kleverige, niet van deze wereld snacks in de suikerspin cocons van de Klowns. Deze Killer Klowns from Outer Space zullen je niet laten gillen van het lachen – maar alleen schreeuwen.’

Wat nog meer te zien is tijdens de Halloween Horror Nights

De Killer Klowns voegen zich dit jaar bij een groot stapel doolhoven voor het evenement in Hollywood, zoals: Universal Monsters: Legends Collide, een epische strijd tussen The Wolf Man, Dracula en The Mummy; Halloween, van John Carpenter’s klassieke horrorfilm uit 1978; The Horrors of Blumhouse, waarin de meest angstaanjagende momenten van Freaky en The Black Phone samenkomen; The Weeknd: After Hours Nightmare, een surrealistische, levende nachtmerrie uit de After Hours-video’s van The Weeknd; La Llorona: The Weeping Woman, het verhaal van de vrouw die haar kinderen en daarna zichzelf verdronk; Scarecrow: The Reaping, een verlaten boerderij uit het tijdperk van de depressie waar vogelverschrikkers het verwoeste land wreken; en Universal Horror Hotel, een Hollywood-hotel uit de jaren 1920, wat ooit het jachtgebied was van de beruchte eigenaar van de seriemoordenaar, is omgebouwd tot een modern spookhotel.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van de Killer Klowns from Outer Space in Halloween Horror Nights 2022:

Niet genoeg? Er komt ook een game uit van Killer Klowns!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie