Launchtrailer voor zombiegame ‘World War Z’

Over 4 dagen komt de  co-op horrorshooter World War Z van Saber Interactive en Focus Home Interactive uit. Deze is geïnspireerd door de kaskraker van Paramount Pictures uit 2013. Deze film is weer losjes gebaseerd op het boek World War Z: An Oral History of the Zombie War van schrijver Max Brooks.

Daarom is het tijd voor de launch trailer die vandaag online kwam:

Aangedreven door Sabers dynamische Swarm Engine ™, ontketent World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies – in staat om te bewegen en te slaan als één collectieve kudde en af ​​te breken in individuele aanvallers – in een korte tijd op de spelers. Kies uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven en vallen. Overleef de doden in intense co-op missies met vier spelers over de hele wereld, waaronder New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio, en vecht tegen zowel zombies als echte menselijke tegenstanders in competitieve, op teams gebaseerde Players vs. Players vs. Zombies (PvPvZ ) multiplayer.

World War Z is nu beschikbaar als pre-orderop alle platforms, digitaal en in de winkel. Alle pre-orders worden geleverd met het gratis Lobo Weapon-pakket, drie gouden wapenvellen en de Lobo-schop met dubbele bladen.

World War Z verschijnt 16 april 2019 op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie