‘Let Me In’ wordt een…. serie?

let me inHet zou ons eigenlijk niet meer moeten verbazen maar dat doet het toch wel een beetje.
De afgelopen jaren zijn we door Hollywood bestookt met de ene vampierfilm na de andere. Het succes van de Twilightfilms en series als True Blood en The Vampire Diaries heeft Hollywood nog niet op andere en betere ideeën gebracht. Want nu is het eindelijk zo ver: ‘Let Me In’ uit 2010 wordt een tv- serie.

Wat ooit in 2004 begon met het boek ‘Låt den rätte komma in’ werd al snel vervolgt door een film in 2008. Die film, ‘Let The Right One In‘ was wereldwijd een groot succes en wordt gezien als een van de beste vampierfilms van de afgelopen decenia.
Het was natuurlijk niet lang wachten op een Amerikaanse remake. Want Amerikanen kijken nu eenmaal niet naar films in een vreemde taal. In 2010 kwam daar dan ‘Let Me In‘ geregisseerd door Matt Reeves en in de hoofdrol Chloë Grace Moretz. De film was zeker niet slecht maar voegde verder weinig toe.

Nu vijf jaar later wordt het dan een tv-serie. Jeff Davis, schrijver van series als Teenwolf en Criminal Minds is aangetrokken voor het schrijven van het verhaal. Het lijkt alsof Hollywood zonder gezonde nieuwe ideeën zit, maar misschien is hier wel een publiek voor zoals bij de From Dusk Till Dawn tv-serie. Wat vinden jullie?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robbert
Robbert
8 jaren geleden

Prutsers

Sjors
Sjors
8 jaren geleden

Ligt er volledig aan hoe ze het aanpakken, maar Let The Right One In/Let Me In is één van de weinige vampierenfilms die ik met plezier heb gekeken en vampierenseries hebben we nog nooit (echt) weten te boeien, dus als er een vampierenserie is die in mijn ogen potentie heeft, is het deze.

Frank Mulder
8 jaren geleden

*schaam* ik wist niet dat het een boekverfilming was. Weet iemand of hij in Engels of NL is vertaald?

Robbert van Hoften
Robbert van Hoften
8 jaren geleden

‘m één keer vernaggelen was kennelijk niet genoeg 🙁

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x