MTV Nederland zendt serie Death Valley in 2012 uit

MTV's Death ValleyDe trailer Death Valley maakte vorige week de nodige indruk, de serie is volgende maand bij MTV Amerika te zien. De serie is bedacht door Spider One (broer van Rob Zombie) en gaat over de San Fernando Vallei in Californië waar zombies, vampieren en weerwolven vrij rondlopen. De Undead Task Force, een speciale politie-eenheid, houdt controle op dit gebied. De serie belooft humor, spanning, opmerkelijke ontmoetingen en brute slachtpartijen.

MTV Nederland vertelde aan De Nachtvlinders dat ze de serie volgend jaar ook hier zullen gaan uitzenden. Het eerste seizoen van Death Valley krijgt 12 afleveringen.

De andere komedieserie, de pluizige softhorror Teen Wolf, zal echter niet bij MTV Nederland worden uitgezonden.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
RDJ134
RDJ134
12 jaren geleden

Mja, leuk en aardig maar de realiteit is dat ik alle episodes van Teen Wolf al download om dit soort gezeik te voorkomen. In deze digitale tijden hebben mensen geen zin meer om te wachten wanneer het MTV (of een andere zender) uit komt om een serie uit te zenden. Het verleden heeft meerdere malen bewezen (ben nog steeds pissed over hoe SBS met Buffy en Angel stopte) dat omroepen niet in staat zijn snel en volledig (Veronica gooit afleveringen van The Bang Bang Theorie door elkaar, iets wat eerder ook al gebeurde met CSI NY) een serie uit te zenden.

Dus Death Valley haal ik wel uit de nieuwsgroepen en kan ik het op een door mij zelf gekozen tijd stip kijken zonder om de tien minuten gepest te worden met reclame voor New Jersy Shore, sweet 16 en andere onzin.

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Dit ga ik in de gaten houden! Ik neem hem wel op (digitaal), dan kan ik hem terugkijken en de reclames doorspoelen. Zonder reclames is inderdaad beter, maar zo kan het ook.

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Lijkt me een hilarische serie.

Dan
Dan
12 jaren geleden

Deze serie is zo slecht, dat het zelfs dan nog niet leuk wordt…

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x