Netflix onthult officiële nieuwe trailer voor Resident Evil-serie!

resident-evil-netflix-officiele-nieuwe-trailer-onthult

Netflix heeft een nieuwe, officiële trailer uitgebracht voor de apocalyptische serie Resident Evil. De serie verschijnt 14 juli op het streamingsplatform.

Na maanden van ontwikkeling kunnen we volgende maand eindelijk genieten van het eerste seizoen van Resident Evil. Dit seizoen bestaat uit acht afleveringen van ongeveer een uur per aflevering.

Andrew Dabb, bekend van zijn werk aan Supernatural, is de maker, schrijver en uitvoerend producent van de zombie-serie Resident Evil. Maty Leah Sutton heeft ook meegeschreven en is samen met Robert Kulzer en Oliver Berben van Constantin Film, uitvoerend producent.

Het verhaal van New Raccoon City In de nieuwe serie van Netflix verhuizen de zussen Jade en Billie Wesker naar New Raccoon City, een gefabriceerde, zakelijke stad. Tijdens hun verblijf in hun nieuwe huis ontdekken ze langzaam duistere geheimen over de stad, Umbrella Corporation, en de beruchte vader van de meisjes, Albert Wesker.

Het verhaal wordt opgesplitst in twee tijdsperioden. De eerste vindt plaats in 2022 bij het begin van de uitbraak in New Raccoon City en de tweede vindt plaatst in 2036 en ziet minder dan 15 miljoen mensen op aarde maar meer dan 6 miljard monsters, mensen en dieren die besmet zijn met het T-virus. Jade worstelt om te overleven in deze nieuwe wereld, terwijl de geheimen uit haar verleden – over haar zus, haar vader en zichzelf – haar blijven achtervolgen.

Cast De cast van Resident Evil bestaat uit hoofdrolspeler Lance Reddick, Tamara Smart, Siena Agudong, Ella Balinska, Adeline Rudolph, Paola Núñez, Turlough Convery, Ahad Raza Mir en Connor Gosatti.

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=uIdjcDTc9Vk

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie