Officiële teaser trailer voor Netflix-serie: Resident Evil

poster-residentevil-netflix
Poster Netlix

Netflix heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor zijn langverwachte zombiedrama Resident Evil, de nieuwe aankomende serie op het streamingsplatform.

Kettingzagen, krankzinnige wezens, zombies en een heleboel Umbrella Corporation, dat klinkt als echt Resident Evil DNA in deze bloedstollende nieuwe Netflix serie.

Welcome to New Raccoon City!

Het jaar 2036: 14 jaar nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven in een wereld die wordt overspoeld door bloeddorstige, geïnfecteerde en krankzinnige wezens.

In dit absolute bloedbad wordt Jade achtervolgd door haar verleden in New Raccoon City, niet alleen door de huiveringwekkende connecties van haar vader met de Umbrella Corporation, maar ook door wat er met haar zus Billie is gebeurd.

Cast

De cast van de serie bestaat uit: Lance Reddick, Paola Núñez, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph, Turlough Convery, Ahad Raza Mir en Connor Gosatti.

Verder is de serie geschreven en uitvoerend geproduceerd door Andrew Dabb. Hij staat vooral bekend is van zijn werk aan de populaire serie “Supernatural”. Dabb schrijft en produceert samen met Mary Leah Sutton. De uitvoerende producenten zijn Robert Kulzer en Oliver Berben van Constantin Film.

Resident Evil is gelanceerd als een PlayStation-spel in 1996 en maakte vervolgens zijn debuut als film in 2002. Er volgden nog zes films, waarvan de meest recente Resident Evil: Welcome to Raccoon City in 2021 is.

De nieuwe tv-serie Resident Evil zal op 14 juli 2022 wereldwijd te zien zijn op Netflix.

Bekijk de teaser trailer hieronder en laat ons in de reacties weten wat jij ervan vindt!

https://www.youtube.com/watch?v=a2Fj-lEhD4M

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Officiële teaser trailer voor Netflix-serie: Resident Evil”

  1. Ben zeer benieuwd! Horror series zijn sowieso meestal heel vermakelijk vind ik zelf 🙌🏼 En weer goed geschreven 🤘🏼

    Beantwoorden
  2. Ah, kijk aan! Dus Albert Wesker is een neger? Nooit geweten. En hij wordt dan ook nog gespeeld door Lance Reddick. Ik heb die man gezien in “America’s Book of Secrets” en daar kreeg ik het compleet benauwd van zijn manier van praten en ademen. Nee, ik laat deze woke versie van RE aan mij voorbij gaan.
    De nieuwe film was ook niet echt wat. Jammer, maar zo komt zo’n franchise toch vervelend aan zijn eind.

    Beantwoorden

Plaats een reactie