Nieuwe Stranger Things 2 trailer (en Halloween op Netflix)

Dit is een artikel van een vorig jaar. Kijk hier voor de laatste Halloween-updates.

Natuurlijk moet ik beginnen met Stranger Things seizoen 2 dat op 27 oktober op Netflix zal verschijnen. Maar in de Halloween-maand oktober heeft de streamingdienst nog veel meer te bieden voor horrorliefhebbers, bijvoorbeeld twee Stephen King-verfilmingen. Hieronder een mooi overzicht voor een griezelig goed oktober achter de tv:

Gerald’s Game

nu beschikbaar
Gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Na een misgelopen seksspel ligt Jessie vastgeboeid op bed in een afgelegen huisje. Ze wordt geconfronteerd met vreemde visioenen, duistere geheimen en een grimmige keuze.

Lucifer seizoen 3

nu beschikbaar
De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Riverdale seizoen 2

nieuwe afleveringen vanaf 12 oktober
Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

The Babysitter

13 oktober
Als Cole na bedtijd nog wakker is, ontdekt hij dat zijn knappe babysitter deel uitmaakt van een satanische sekte. Deze is tot alles bereid om hem de mond te snoeren.

Mindhunter seizoen 1

13 oktober
Een FBI-agent van de Elite Serial Crime Unit ontwikkelt nieuwe vormen van gedragsanalyse om seriemoordenaars en verkrachters op te pakken.

Slasher seizoen 2: Guilty Party

17 oktober
In deze horrorserie richten losgeslagen seriemoordenaars een bloedbad aan en vechten hun volgende slachtoffers voor hun leven.

1922

20 oktober
Een boer geeft op papier toe dat hij zijn vrouw heeft vermoord, maar haar dood is pas het begin van een macaber verhaal. Gebaseerd op de novelle van Stephen King.

1922 | Official Trailer [HD] | Netflix

Stranger Things seizoen 2

27 oktober
Had ik al gezegd dat ik hier naar uit kijk? Wie niet eigenlijk! Een nieuwe trailer:

Stranger Things | 1984 | Netflix

10 Cloverfield Lane

27 oktober
Buiten is het gevaarlijk en binnen is het angstaanjagend in deze nieuwe thriller van producer J.J. Abrams. Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een bunker. Terwijl zij vreest te zijn ontvoerd, claimt een Doomsday Prepper haar te hebben gered van een apocalyptische aanval waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden.

Grimm seizoen 5

30 oktober
Deze serie volgde ik toen het plotseling van RTL5 verdween, gelukkig is de serie nu op Netflix te zien.
Rechercheur Burkhardt ontdekt dat hij de laatste is van de Grimms, mensen die de menselijke wereld beschermen tegen monsters die uit sprookjes tot leven zijn gebracht.

En natuurlijk zijn er ook genoeg andere nieuwe films en series deze maand te vinden op onze favoriete streamingservice:
https://youtube.com/watch?v=w4RY40CQWeo

Wat zijn jouw Halloween-kijktips?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Nieuwe Stranger Things 2 trailer (en Halloween op Netflix)”

Plaats een reactie