Programma Night of Terror bekend, kaartverkoop gestart

Zaterdag 21 april is het weer zover, HET evenement voor de horrorliefhebber, The Night of Terror! Zoals ieder jaar weer in het Tuschinski Theater in Amsterdam en maakt wederom deel uit het van Imagine film festival, die dit jaar toe is aan de 28e editie.

The Night of Terror heeft het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om een pracht line-up neer te zetten. De avond trapt af met Juan de los muertos, een film die zich afspeelt in Havana en is de eerste echte zombiefilm opgenomen in Cuba. De film is geschreven en geregisseerd door Alejandro Brugués.

Daarna is het tijd voor Cabin in the Woods . Dit project van Joss Whedon en Drew Goddard lapt al de genre regels aan hun laars en zetten een film neer wat alle verwachten tegen zich werpt.

Dan de film waar ik in 2012 het meest naar uit kijk , [REC]3: Génesis, het virus spreidt zich uit naar de bruiloft van Koldo en Carla. [REC] 3 is wederom gemaakt door Paco Plaza.

En tot slot, als toetje, krijgen we Inbreds te zien. Over een groepje stadsjongeren in die een klein Brits dorpje terecht komen en te maken krijgen met de locale inteelt bewoners. Geregisseerd door Alex Chandon, bekend van de cultfilm Cradle of Fear (met Cradle of Filth zanger in de hoofdrol).

Tussendoor is er natuurlijk nog de Scream Queen Contest onderleiding van Mr Horror zelf.

The Night of Terror vindt plaats in de nacht zaterdag 21 april op zondag 22 april, Pathé Tuschinski, zaal open 23:30

De kaartverkoop van het Imagine Film Festival, inclusief de kaarten voor The Night of Terror, is vandaag gestart via www.imaginefilmfestival.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Programma Night of Terror bekend, kaartverkoop gestart”

  1. [REC]3 lijkt me de gaafste film, maar ik vind het ergens ook wel jammer dat ‘ie bij de Night of Terror draait, aangezien je daar niet serieus film kunt kijken 😛 Maar ik zal me zeker vermaken 😀

    Beantwoorden
  2. Rec3 lijkt me echt een must see. En zou Inbred net zulke splatter zijn als Cradle of Fear? Damn, toch maar snel kaartje bestellen?

    Beantwoorden

Plaats een reactie