Niet drie maar vier nieuwe Silent Hill-games in de maak, meer info gelekt

Silent Hill: The Short Message
Silent Hill: The Short Message

Website Gematsu heeft ontdekt dat een spel van Konami, dat verdacht stil bleef met informatie, ineens een rating in Taiwan heeft gekregen. Silent Hill: The Short Message was de grote afwezige tijdens de presentatie van de uitgever over de herrijzenis van de Silent Hill-francise, terwijl er tóch al in september 2022 een rating bekend was in Korea.

Gematsu spotte dus een rating voor het spel voor de PlayStation 5. Daarnaast was er ook een klein beetje aan informatie te zien en wat artwork. Lekker! De vertaalde inhoud was ongeveer: ‘Anita ging haar vriendin Maya opzoeken in een verlaten gebouw en op een of andere manier raakte ze opgesloten. Nu staat ze voor de zware taak om te ontsnappen aan de monsters die in elke donkere hoek op elk moment kunnen toeslaan. Maar ook om haar eigen angsten te overwinnen. Ze moet de waarheid zien te achterhalen waarom ze daar gevangen zit. Anders wordt ze verteerd door haar eigen kommer en kwel.

Gelekte screenshots

Dit lijkt wel te kloppen naar aanleiding van de onlangs gelekte screenshots van de remake van Silent Hill 2 en eerder genoemde Silent Hill: The Short Message. Hopelijk hoeven we niet lang te wachten op meer nieuws omtrent deze games die aangekondigd waren in oktober 2022.

Ik weet wel dat ik erg enthousiast ben geworden over het feit dat de Silent Hill-franchise weer nieuw leven in is geblazen. Naast diverse nieuwe titels zoals Silent Hill F, -Townfall en -Ascension en –The Short Message, komen er ook verschillende remakes van Silent Hill 1 en 2 én is men bezig met een nieuwe film. Kom maar door!

NEW SILENT HILL GAME CONFIRMED - The Short Message (ALL DETAILS)

Zit jij te wachten op nog meer Silent Hill of heb je het nu wel gehad? We zijn natuurlijk lekker gemaakt met Silent Hills, een super eng spel wat helaas gecanceld werd. Ik hoor het graag van je in de comments.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Niet drie maar vier nieuwe Silent Hill-games in de maak, meer info gelekt”

Plaats een reactie