Poster belooft nieuwe ‘Texas Chainsaw Massacre’ in 2021

In 1974 verscheen The Texas Chainsaw Massacre en volgens deze poster keert de horror volgend jaar terug. Legendary Pictures werkt met producent Fede Alvarez aan een nieuwe film in deze horrorreeks.

The Texas Chainsaw Massacre kreeg vorige eeuw drie direct vervolgen. In 2003 verscheen een remake, welke een paar jaar later een prequel kreeg. In 2013 verscheen Texas Chainsaw 3D, een direct vervolg op de film uit 1974 en Leatherface uit 2017 was een prequel op de originele film.

Lees ook: Hier is de trailer voor Texas Chainsaw Massacre (2022)

In 2018 bemachtigde Legendary Entertainment de filmrechten en begon direct te werken aan een nieuwe film. Dit wordt een vervolg op Tobe Hoopers The Texas Chainsaw Massacre uit 1974. Over het plot is niet heel veel bekend. Sommige bronnen schrijven dat Leatherface in deze nieuwe film inmiddels bejaard is.

Chris Thomas Devlin heeft het script geschreven. In augustus begonnen Andy & Ryan Tohill als regisseurs aan de opnames in Bulgarije, maar Legendary was niet tevreden en heeft ze na één week vervangen voor David Blue Garcia.

Wat verwacht jij van een The Texas Chainsaw Massacre door Legendary Entertainment?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie