Rutger Hauer is de duivel in The Reverend

We zagen Rutger Hauer eerder dit jaar met een bijrol in The Rite, hij schittert vanaf komende week als Hobo with a Shotgun en begint later dit jaar als vampierjager Abraham van Helsing in de nieuwe verfilming van Dracula door de Italiaanse Dario Argento.

En nu zal de onlangs gelauwerde Rutger Hauer ook nog eens de duivel hemzelf gaan vertolken. Hij is hier voor de film The Reverend van regisseur Neil Jones. In de rollen van bijvoorbeeld John Ryder (The Hitcher) of Roy Batty (Blade Runner) heeft hij genoeg gemene personages vertolkt maar nog niet eerder was hij zo gemeen als Satan zelf.

Rutger Hauer speelt in The Reverend samen met Doug Bradley, Stuart Brennan, Tamer Hassan, Giovanni Lombardo Radice en Emily Booth. De opnames zouden inmiddels begonnen zijn.

the reverend

Net klaar met zijn opleiding gaat een dominee aan het werk in een parochie. Al in de eerste nacht klopt er een mysterieus meisje bij hem aan, nog voor hij het beseft bijt het meisje in zijn nek. De volgende honger heeft hij een enorme dorst… naar bloed…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gaetana
Gaetana
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Mijn interesse is ook gewekt 🙂

S.
S.
12 jaren geleden

Klinkt goed! ..vond the Rite niet heel sterk..maar Hauer als Satan zelve?? like!

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x