Rutger Hauer is de duivel in The Reverend

We zagen Rutger Hauer eerder dit jaar met een bijrol in The Rite, hij schittert vanaf komende week als Hobo with a Shotgun en begint later dit jaar als vampierjager Abraham van Helsing in de nieuwe verfilming van Dracula door de Italiaanse Dario Argento.

En nu zal de onlangs gelauwerde Rutger Hauer ook nog eens de duivel hemzelf gaan vertolken. Hij is hier voor de film The Reverend van regisseur Neil Jones. In de rollen van bijvoorbeeld John Ryder (The Hitcher) of Roy Batty (Blade Runner) heeft hij genoeg gemene personages vertolkt maar nog niet eerder was hij zo gemeen als Satan zelf.

Rutger Hauer speelt in The Reverend samen met Doug Bradley, Stuart Brennan, Tamer Hassan, Giovanni Lombardo Radice en Emily Booth. De opnames zouden inmiddels begonnen zijn.

the reverend

Net klaar met zijn opleiding gaat een dominee aan het werk in een parochie. Al in de eerste nacht klopt er een mysterieus meisje bij hem aan, nog voor hij het beseft bijt het meisje in zijn nek. De volgende honger heeft hij een enorme dorst… naar bloed…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Rutger Hauer is de duivel in The Reverend”

Plaats een reactie