In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Eerste teaser Duitse Netflix-horror ‘Dark’

Het is bijna niet bij te houden wat Netflix deze week allemaal aankondigt, al ben ik bij de aankondigingen van Bright en Okja niet zeker of het echt duistere films worden. Bij de vandaag gepubliceerde teaser voor de Duitse tv-serie ‘Dark’ ben ik wel erg zeker, hier kijk ik zeker naar uit!


Dark: Van de een op de andere dag verdwijnen er twee jonge kinderen in een Duits dorpje. De zoektocht legt de vele dubbellevens en de fragiele relaties bloot van de vier betrokken families, van het heden tot een bovennatuurlijke wending in 1986 in het zelfde dorpje.
Dark - Netflix
De serie werd precies een jaar geleden aangekondigd en de opnames zijn inmiddels afgerond. De serie ‘Dark’ is geproduceerd door Oscarwinnaars (‘Das Leben der Anderen’) Quirin Berg en Max Wiedemann. De regie is in handen van Baran bo Odar (Who Am I – Kein System ist sicher, 2014).

De serie zal in de winter van 2017 op de streamingdienst te zien zijn.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//