The Midnight Club: Netflix brengt ons de eerste trailer!

the-midnight-club-mike-flanagan

Netflix brengt ons de trailer van The Midnight Club, de nieuwe horrorserie van Mike Flanagan. Hij is het brein achter de razend populaire Netflix-serie The Haunting of Hill House. Bekijk onderaan het artikel de trailer.

Het verhaal

The Midnight Club is gebaseerd op de roman van Christopher Pike uit 1994 en draait om een hechte groep van zeven terminale tieners die wonen in Rotterdam House, een hospice voor jongeren. Rond middernacht komt de groep standaard samen om elkaar griezelverhalen te vertellen. Op één avond sluiten ze samen een pact, namelijk: Wie het eerst sterft, moet na zijn of haar dood contact maken met de anderen. Dit blijkt minder leuk dan ze zich hadden voorgesteld..

Cast

In deze horrorserie van Netflix zal Elm Street-legende Heather Langekamp in de rol van de dokter duiken. Zij wordt vergezeld door: Zach Gilford en Samantha Sloyan. De zeven terminale tieners worden gespeeld door: Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard en Sauriyan Sapkota.

Mike Flanagan

Flanagan heeft velen harten veroverd met zijn serie The Haunting of Hill House. Hij is samen met Leah Fong één van de makers van The Midnight Club en is samen met Trevor Macy uitvoerend producent.

Behalve The Haunting of Hill House, maakte hij ook zowel The Haunting of Bly Manor als Midnight Mass voor Netflix.

Première

Op vrijdag 7 oktober zal The Midnight Club in première gaan op Netflix. Bekijk hieronder de trailer die verscheen tijdens Netflix’ Geeked Week. Wij zijn razend enthousiast, jij ook?

THE MIDNIGHT CLUB | Official Teaser | Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie