The Walking Dead: Geen Rick Grimes-film meer en wat gebeurt er verder met de zombie-serie?

De The Walking Dead-serie loopt ten einde, maar de wereld van The Walking Dead groeit door. Tijdens de San Diego Comic-con is er weer veel nieuws rondom de zombie-serie naar buiten gekomen, dat vatten we hier graag samen.

De laatste afleveringen van The Walking Dead

Official Trailer | The Walking Dead Season 11C | Disney+

Begin oktober zullen de laatste afleveringen van The Walking Dead uitgezonden worden, in Nederland via FOX en Disney+. Het laatste deel van seizoen 11 bestaat uit 8 afleveringen.

Met deze 11 seizoenen komt de serie ten einde, tenminste voor een deel. Hoe de wereld er over 8 afleveringen er uit gaat zien is een klein beetje bekend door de spinoffs die zich later in de tijd afspelen, maar het belooft een zware strijd te worden.

Tales of the Walking Dead

Tales of the Walking Dead Season 1 Comic-Con Trailer

De eerstvolgende spinoff die uitgezonden wordt is Tales of the Walking Dead. Deze reeks bestaat uit 6 afleveringen van één uur, elk vertelt een losstaand verhaal. Een deel bevat bestaande personages, terwijl andere afleveringen draaien om onbekende karakters.

De serie begint in Amerika begin augustus. Over Nederlandse uitzendingen is weinig bekend, maar de kans is dat het net als de andere spinoffs via Prime Video te zien zal zijn.

Isle of the Dead

Een bijzondere aankondiging: in 2023 zal er een spinoff uitzonden worden over Maggie en Negan, wat zich afspeelt in Manhatten. Dit eiland is afsloten van de rest van New York, waar het levensgevaarlijk is. Meer over deze 5e spinoff van The Walking Dead is weinig bekend.

Rick Grimes-films worden romantische serie samen met Michonne?

Het is inmiddels 4 jaar geleden dat Rick Grimes-acteur Andrew Lincoln aankondigde dat hij The Walking Dead-serie zou verlaten. Volgend jaar keert hij eindelijk terug, maar niet zoals eerder aangekondigd. Het oorspronkelijke plan om 3 films te maken rond dit populaire personage waar de serie mee begon is geschrapt. Daarvoor in de plaats komt een nieuwe serie samen met een ander geliefd personage: Michonne!

“Deze serie wordt een episch liefdesverhaal over twee personages die zijn veranderd door een veranderde wereld. Op afstand gehouden. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden… En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en wie ze waren in een plaats en situatie die ze nooit eerder hebben gekend? Zijn het vijanden? Liefhebbers? Slachtoffers? Overwinnaars? Leven ze zonder elkaar, of zullen ze ontdekken dat ook zij de levende doden zijn?” luidt het synopses van de serie die in 2023 te zien zal zijn.

De serie met acteurs Andrew Lincoln en Danai Gurira zal beginnen met 8 afleveringen. Voor meer informatie zullen we nog even geduld moeten hebben.

The World’s Gonna Need Rick Grimes (and Michonne)

Terugblik: Lees hier de interviews die wij in San Diego hadden met Andrew Lincoln en Danai Gurira over The Walking Dead seizoen 3.

Kijk jij The Walking Dead? Is het dan alleen de hoofdserie, of pak jij ook alle spinoffs mee? Welke serie vind jij het gaafst? Of waarom ben je afgehaakt?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie