Vanaf 28 januari op Netflix: een school vol zombies in Koreaanse serie All Of Us Are Dead

nieuwe Koreaanse horrorserie all of us are dead komt naar netflix op 28 januari

De Koreaanse horror blijft maar komen! Vanaf 28 januari kun je All Of Us Are Dead streamen via Netflix. In deze serie moeten scholieren zien te overleven, nadat een virus in sneltreinvaart bloeddorstige zombies maakt van hun vrienden en leraren in de school. De officiële trailer en meer informatie vind je hier!

Squid Game, Train To Busan, noem het maar op: Zuid-Korea is on a roll met zijn horror releases. All Of Us Are Dead is de nieuwste telg in het genre. Deze serie gaat om een aantal tieners die als ratten in de val zitten wanneer hun school ground zero blijkt te zijn voor een killervirus. Nog grotere pech: de hyperbesmettelijke slachtoffers staan na hun dood weer op en gaan de overlevenden gewelddadig te lijf. Hulpdiensten doen de noodkreet van de scholieren af als een prank (‘Hallo politie? Er zitten zombies in mijn school!’), dus ze zijn op zichzelf aangewezen. Kunnen ze zichzelf redden?

Hoofdrollen zijn er voor de frisse gezichten Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon en Yoo In-soo. Regie is in handen van Lee Jae-kyoo. Geen van allen kennen we van horrorproducties, maar de trailer hieronder ziet er veelbelovend uit, vind je niet?

All of Us Are Dead | Official Teaser | Netflix

Lees ook: Deze horrorseries verschijnen in 2022!

All Of Us Are Dead is gebaseerd op de in Korea zeer populaire webtoon Now At Our School van Joo Dong-geun. De titel is in het Koreaans dan ook hetzelfde als de webtoon. De serie zal bestaan uit 12 afleveringen. Nog maar even geduld, want vanaf 28 januari kun je je popcorn erbij pakken als je Netflix hebt!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie