Trailer voor Netflix zombie-serie ‘Dark Summer’

Zombie-liefhebbers op Netflix kunnen hun geluk niet op. Recentelijk verscheen het achtste seizoen van The Walking Dead. En afgelopen week heeft Netflix bekend gemaakt een compleet nieuwe zombie-serie te verwelkomen: Black Summer. De trailer laat een duistere en intense variant van het zombie-genre zien.

Dark Summer is geproduceerd door Karl Schaefer en John Hyams. Beiden waren ook verantwoordelijk voor de productie van Z-Nation. Niet zo vreemd, aangezien Dark Summer moet fungeren als voorloper van Z-Nation. De populaire serie werd in december 2018 stopgezet. De laatste aflevering verscheen op 28 december 2018. Z-Nation was voornamelijk te zien op Syfy, een Amerikaans televisiekanaal.

Al in juli 2018 gaf Netflix Schaefer en Hyams op de opdracht om een serie van acht afleveringen te maken. Dark Summer draait om een moeder (Jaime King), die alles op alles zet om haar dochtertje weer te vinden. Tezamen met een groepje gevluchte Amerikanen, moet ze een kwaadaardige nieuwe wereld trotseren. Gruwelijke beslissingen horen daarbij al snel tot de orde van de dag.

Dark Summer speelt zich af aan het begin van de zombie-apocalyps, waarin de wereld verandert in een kolkende chaos. Van de horror-komische stijl uit Z-Nation blijft weinig over; Dark Summer is mogelijk de donkerste versie van een zombie-apocalyps zoals we die tot nu toe kennen. Het gehele eerste seizoen, bestaande uit acht afleveringen, verschijnt op 11 april op Netflix.

De serie verschijnt op 11 april, kijk hieronder de trailer:

Black Summer: Season 1 | Official Trailer [HD] | Netflix

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie