Gigantische haai en een olieplatform… Kijk de trailer van ‘The Black Demon’

2022 was een relatief rustig jaar voor haaienhorror, maar 2023 lijkt dat helemaal goed te gaan maken. Niet alleen het vervolg op The Meg gaat begin augustus van dit jaar in bioscopen verschijnen, maar vanaf eind mei zal ook The Black Demon via streaming services beschikbaar komen. In 2021 werd de komst van deze nieuwe haaienfilm al aangekondigd. En inmiddels – anderhalf jaar later – mogen we dan ook eindelijk van een trailer gaan genieten.

In The Black Demon gaat Paul Sturges (Josh Lucas), die in de olie-industrie werkt, met zijn familie op vakantie. Als ze aankomen bij het dorpje dat geliefd was bij hem en zijn vrouw, zien ze dat bijna iedereen is verdwenen. Hij bezoekt samen met zijn familie een booreiland, maar teruggaan naar het vasteland blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Er dwaalt namelijk een gigantische megalodon, met de mythische naam The Black Demon, rond die de donkere, diepe oceaan onveilig maakt…

The Black Demon | Official Trailer | Paramount Movies

Adrian Grunberg, bekend van Rambo: Last Blood (2019), heeft The Black Demon geregisseerd. Het zal de eerste keer dat Grunberg een horrorfilm gaat maken. Hij heeft in ieder geval acteur Josh Lucas (The Forever Purge) al gestrikt voor de hoofdrol. Fernanda Urrejola, Héctor Jiménez en Julio Cesar Cedillo spelen de andere grote rollen.

Op welke streamingdienst The Black Demon in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend… We moeten dus wellicht nog even wachten tot we van deze volgende nieuwe haaienfilm kunnen genieten. Megalodon zijn er in 2023 in ieder geval (gelukkig) in overvloed!

Kijk jij uit naar The Black Demon? Wat zou – voor jou – een geweldige toevoeging zijn aan het Haaienhorror-oeuvre?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie