Trailers ‘The Walking Dead seizoen 6’ & spinoff ‘Fear The…’

walking-dead-6
De laatste tijd hebben we veel gepost over de spinoff ‘Fear The Walking Dead’, de zes afleveringen zijn in Amerika te zien vanaf 23 augustus. Maar deze staat gek genoeg niet bij de Nederlandse tv-zender FOX ‘op de planning’. Update 11/08/2015: de serie is voorlopig niet in Nederland/België te zien, lees hier meer. Wel zal FOX The Walking Dead seizoen 6 uitzenden vanaf oktober. Vannacht zijn op een panel op de San Diego Comic-Con de trailers van beide series getoond.

The Walking Dead seizoen 6 trailer

De strijd om het leiderschap tussen Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Morgan Jones (Lennie James) gaat verder in Alexandria. Acteurs Ethan Embry en Merritt Wever zullen zich bij de uitgebreide cast van de serie voegen, welk personage is nog niet bekend. Daarnaast zal Corey Hawkins als de ‘winkeleigenaar Heath in Alexandria’s Safe Zone spelen. Het is natuurlijk nog maar de grote vraag hoe lang deze nieuwe personages in leven blijven. Het nieuwe seizoen begin 11 oktober in Amerika met een extra lange aflevering (90 minuten) en wordt maandag 12 oktober om 22:00 uur op FOX in Nederland uitgezonden. Deze geven aan dat de aflevering 64 minuten duurt, dit is waarschijnlijk door het weghalen van de reclameblokken.

Fear The Walking Dead trailer

De ruim 3 minuten durende trailer voor de spinoff geeft eindelijk een beeld over de situatie van de serie. Het speelt zich af tijdens de uitbraak van het zombie-virus, maar men weet natuurlijk nog niet wat het is. De serie heeft een compleet nieuwe cast en speelt zich af in Los Angelos. De cast bestaat onder andere uit Clif Curtis, Kim Dickens, Alycia Debnam Carey en Frank Dillane.
De spinoff krijgt sowieso twee seizoenen en begin 23 augustus in Amerika. Update 11/08/2015: de serie is voorlopig niet in Nederland/België te zien, lees hier meer.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie