Trailer voor gameverfilming Zombie Massacre

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

zombie-massacreNa hun debuutfilm Eaters keren regisseurs Luca Boni en Marco Ristori terug met Zombie Massacre, gebaseerd op de videogame Gloom 4: Zombie Massacre uit 1998. Producent van deze gameverfilming is Uwe Boll (House of the Dead, Alone in the Dark, BloodRayne).

Een bacteriologisch wapen – ontwikkeld door de Amerikaanse regering als uitrustig voor super soldaten – veroorzaakt een epidemie in een rustig stadje in het midden van Oost-Europa, Roznov. Alle dorpelingen zijn veranderd in zombies. Het gebied is in quarantaine gesteld, maar de regering wil het volledig vernietigen om de verspreiding van de bacterie te voorkomen.

Om de rest van de wereld te misleiden, hebben de lokale autoriteiten een plan: een ​​atoombom in de kerncentrale van de stad tot ontploffing te brengen zodat het geheel op een vreselijk ongeluk lijkt. Niemand hoeft de waarheid te kennen.

Een commando van huurlingen, onder leiding van Jack Stone, moet het gebied in om de missie tot een succes brengen.

De film Zombie Massacre komt in augustus in Nederland op DVD uit.
En ja, alle acteurs kijken scheel op de poster.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Trailer voor gameverfilming Zombie Massacre”

  1. Haha Uwe Boll! Some guilty pleasure. Ziet er niet echt goed uit ofzo, maar ga hem zeker wel kijken, zorg dan wel dat ik genoeg biertjes in huis heb. Wordt vast lachen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie